23. května 2024 09:50

Nový Zaklínač konečně v pohybu. Trailer 4. série naplno ukazuje nástupce Henryho Cavilla

Liam Hemsworth v první ukázce ze čtvrté sezóny seriálu Zaklínač

Jak moc se bude lišit Geralt z Rivie v podání Liama Hemswortha? Zatím to vypadá, že vizuálně jen minimálně.

Čtvrtá sezóna seriálového Zaklínače přinese zásadní změnu, když v hlavní roli vystřídá Henryho Cavilla o sedm let mladší Liam Hemsworth. První krátká ukázka naznačuje, že se tvůrci budou co nejvíce snažit, abychom si změny ani nevšimli – od kostýmu až po všechny podstatné prvky tváře, včetně typicky zaklínačských očí.

Předchozí fotky z natáčení prozradily, že se dočkáme zopakování souboje na pláži s Vilgefortzem (Mahesh Jadu), který jsme mohli vidět ve třetí sérii. Zřejmě tak půjde o nějakou formu flashbacku nebo scénu z paralelního vesmíru a snahu tvůrců vysvětlit, proč vidíme Geralta tentokrát trochu jinak.

Nakolik bude Hemsworth připomínat Cavilla i co se týče herectví, hlasu či pohybů, se samozřejmě dozvíme až z delšího traileru a ze samotného seriálu. Prozatím se musíme smířit se slovy tvůrkyně seriálu Lauren Hissrich ujišťující, že se Hemsworthův vzhled ladil více než rok. „Herci i štáb byli ohromeni vášní, energií a odhodláním, které Liam do své postavy vnesl od prvního dne - strniště na tváři, ikonická jizva a všechno okolo,“ dodala.

Čtvrtá osmidílná sezóna se točí dohromady s finální pátou a uvidíme ji nejdříve na konci roku 2024, ale spíše v tom následujícím. Mezi herce přibude také Laurence Fishburne, který se chopí role Regise, a Danny Woodburn jako drsný trpasličí žoldnéř Zoltan.

Zdroj: Redanian Intelligence, Comic Book Movie

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný