6. února 2024 10:45

Mezi COOLky na Prima COOL: Satirický pořad s humorem bez hranic se vrací už 20. února

Další porce chytrého, absurdního i úplně hloupého humoru.

Mezi COOLky II od 20. února každé úterý ve 21.30 premiérově na Prima COOL.

Skeče z vašeho i sousedova života, humor z vyšinuté současnosti, budoucnosti i minulosti. Udělejte si legraci ze všeho a všech kolem nás, ale hlavně ze sebe! Ani Prima tváře nebudou v bezpečí. Ve druhé sérii pořadu Mezi COOLky, která vezme útokem vaše bránice, se ukazuje, že se televize Prima nebojí dělat legraci i ze své vlastní produkce – najdete zde parodie na pořady známé z TV Prima, a když zrovna nemrknete a budete dávat pozor, objevíte i oblíbené tváře z různých pořadů. A to možná v jiných rolích, než byste čekali. Mezi COOLky – přímý zásah do humoru!

Mezi COOLky jsou ujetý satirický pořad s širokospektrálním humorem kombinujícím bohatou škálu témat i stylů zábavy. Přinášejí tak humor, který pohladí i profackuje, ze života i ze záhrobí, politický, žánrový, artový, buranský, prvoplánový, slovní, situační, absurdní, nedomyšlený, překombinovaný, intelektuální a nepohrdnou ani humorem debilním.

Díky tomuto pestrému rozpětí je široká veřejnost miluje i nenávidí a jejich tvůrci jsou obviňováni z přílišné korektnosti a nekorektnosti, pravdoláskařství a sluníčkářství, rasismu a xenofobie, covidismu a anticovidismu a taky prý mají blbé ksichty a měli by vrátit herecké diplomy, protože tohle přece nemohlo vystudovat hereckou školu a já bych to zahrál mnohem líp!

Autoři si rádi pohrávají s žánry, prostředími i diváky, proto se Mezi COOLky vydávají do světa sci-fi, postapa, pohádek, pravěku či středověku a jejich pointy se často ukrývají v jiných scénkách, jiných dílech nebo se na ně tvůrci vybodli, protože pointy jsou pro sraby. Za pořadem stojí skupina Mezi Půlky, která za svou existenci vyprodukovala již stovky skečů a scének.

Skupinu založili před lety herci Radovan Klučka a Miloš Mazal, postupně se tvůrčí jádro rozrostlo o režiséra Martina Hammerschlaga a herce a scenáristy Josefa Horáka, Bohumila Bakaláře a Lukáše Matochu. Spolupracují s okruhem více či méně stálých hereckých hostů, kterými jsou Gustav Hašek, Vendula Svobodová, Denisa Veverková, Karolina Šafránková, Vratislav Hadraba, Joanna Mazal Žaganová, Vojtěch Dvořák, Ondřej Švec, Jiří Vojta, Lukáš Příkazký a další. Tvorba Mezi COOLek se těší velké oblibě jak mezi intelektuální pražskou kavárnou, tak i mezi křupany z nejzapadlejších končin světa. Do které skupiny patříte vy? Nebo snad stojíte někde přesně mezi COOLkama?

Mezi COOLky II od 20. února každé úterý ve 21.30 premiérově na Prima COOL.

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný