18. dubna 2023 14:15

K nářezu jako od Tarantina hraje Karel Gott! Trailer drsné válečné komedie vsadil na slavný hit

Trailer akčního filmu Krev a zlato

První trailer nového akčňáku ukazuje porcování nacistů v rytmu legendární melodie.

Jaro roku 1945. Dezertéra Heinricha (Robert Maaser) zastaví po cestě za dcerou hlídka SS vedená sadistickým von Starnfelden (Alexander Scheer). Pověšeného na stromě ho pak na poslední chvíli zachrání odvážná farmářka Elsa (Marie Hacke). A protože je spojuje nenávist ke společnému nepříteli, pustí se oba do boje za spravedlnost a budoucnost svých rodin...

Tak zní synopse nového akčního nářezu Krev a zlato od německého režiséra Petera Thorwartha (Krvavě rudé nebe, Den blbec, scénář filmu Náš vůdce), který v mnohém připomíná Hanebné pancharty, ale možná ještě více nadcházející finskou řezničinu Sisu. Streamovací premiéry stylového krváku, který se navíc točí kolem židovského pokladu, se dočkáme už 26. května 2023.

Pokud vám na traileru přišlo něco povědomého, pak... jde o detail, který jsme prozradili v titulku. V upoutávce hraje Karel Gott a jeho německý šlágr Rot und schwarz, což je coververze pecky Paint It Black od Rolling Stones. Skvěle zapadá do atmosféry, ostatně většina filmu se v Česku taky natáčela.

Zdroj: Geek Tyrant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický