18. dubna 2023 14:45

Famfrpál konečně jako samostatná videohra! Novinka už má dokonce první upoutávku

Teaser nové online hry famfrpálu Harry Potter: Quidditch Champions

Létání na košťatech ze světa Harryho Pottera se konečně dočká hry dost propracované na to, aby se v ní konaly online turnaje.

V nedávném hitu ze světa Harryho Pottera chyběl famfrpál. Co nenabídlo Hogwarts Legacy, dostaneme teď jako propracovanější samostatný titul s názvem Harry Potter: Quidditch Champions, který už teaserem láká hráče, aby si vyzkoušeli jeho hratelnou verzi.

Jde o rychlou kompetitivní multiplayerovou hru, která doručí hráčům celkový zážitek z famfrpálu, nejslavnějšího sportu zahrnujícího košťata. Má jít o podstatně komplexnější verzi tohoto sportu, než jakou už v osekané verzi nabídly třeba hry jako Harry Potter: Quidditch World Cup z roku 2003 nebo v Lego Harry Potter: Years 1-4.

Podle vydavatele WB Games na hře pracují vývojáři z kalifornských Ubroken Studios (Fractured Lands, Suicide Squad: Kill the Justice League) už několik let. Na oficiálních stránkách už se lze přihlásit do otevřeného testování hry začínajícího 21. dubna. Nabídne možnost vytvořit si postavu, hrát sólo, v týmu nebo v náhodném online zápase.

Hra vyjde v zatím neupřesněný termín pro PC a konzole. Zda půjde o placený či free-to-play titul, se ještě taky dozvíme.

Vyzkoušíte si Harry Potter: Quidditch Champions v chystaném testu?

Zdroj: IGN

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný