3. února 2024 06:00

Slavný herec přiznal, jak využíval Matthewa Perryho při natáčení Přátel

Matthew Perry měl v zákulisí seriálu ještě jednu speciální roli.

Slavný americký herec Tom Selleck (Magnum, Spravedlnost v krvi) přiznal, že patří k oddaným fanouškům nedávno zesnulého Matthewa Perryho. V seriálu Přátelé, kde byl Selleck jedním z hvězdných hostů, před kamerami vystupovali jako rivalové, jelikož oba v jedné fázi usilovali o srdce Monicy (Courteney Cox). V zákulisí však byli nerozlučnými parťáky.

Selleck přiznal, že mnohokrát žádal Perryho, aby mu předčítal jeho repliky a on tak zjistil, jak by je mohl před kamerou podat vtipněji. Speciálně vzpomněl na natáčení jedné z epizod druhé série, kdy se Chandler a Joey snažili být víc jako Selleckův hrdina Richard, zatímco Richard se snažil přiblížit svým mladším kamarádům. Selleck měl při hraní stolního fotbálku chandlerovsky pronést repliku: „Mohla ta střela být ještě o něco hezčí?“ Jenže byl v koncích. „Matt mi řekl, že vtip je v tom, jak ji Richard řekne. Celý zbytek mého účinkování v seriálu jsem pak za ním pravidelně chodil s prosíkem, aby mi tu hlášku znovu přehrál tím svým způsobem. Byl opravdu jedinečný,“ popsal Selleck.

Chandler growing a moustache though... 😎

Posted by Comedy Central UK on Wednesday, September 28, 2022

Jejich vzájemný vztah zpočátku dost nakoplo, že se Selleck znal s Perryho otcem, jímž byl herec John Bennett Perry. Brzy si však všimnul, že obrovský vliv měla Perryho přítomnost nejen na něj, ale prakticky na celý štáb. „Byl to ryzí talent. Matthew je pryč, takže se to snadno říká, ale je to tak. Myslím, že byl nejtalentovanější z velmi talentované skupiny lidí,“ řekl.

Čtěte také: Výsledky pitvy Matthewa Perryho odhalily, na co přesně zemřel

Co se týče natáčení Přátel, zůstaly mu prý jen samé dobré vzpomínky. „Všichni spolu prostě vycházeli. Myslím, že je to proto, že všichni z hlavních herců za sebou měli neúspěchy v jiných seriálech. A teď hráli v tomhle hitu. Všichni si uvědomovali, jaké mají štěstí,“ uzavřel Selleck.

Zdroj: USA Today, Variety

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný