16. listopadu 2023 11:05

Jennifer Aniston se dojemně podělila o jednu z posledních zpráv s Matthewem Perrym

Jejich přátelství sahalo daleko za hranice legendárního sitcomu.

Jennifer Aniston se podělila o emotivní vzpomínku na svého kamaráda a kolegu ze seriálu Přátelé Matthewa Perryho, který zemřel 28. října ve věku 54 let. „V posledních týdnech jsem si pročítala naše vzájemné zprávy. Smála se a plakala a pak se zase smála,“ popsala a jednu z posledních taky v druhém snímku příspěvku ukázala fanouškům.

Pod společnou rozesmátou fotkou ze společného čtení scénáře v ní Perry napsal: „Rozesmát tě mi prostě vždycky zpříjemnilo den. A stalo se to zas.“ Na což mu ona mu ona s povzdechem odpověděla: „Jako by se to nestalo tisíckrát...“

Níže přikládáme kompletní překlad jejího příspěvku:

„Páni, tohle se zařízlo hluboko... Rozloučit se s naším Mattym pro mě byla šílená vlna emocí, jakou jsem ještě nikdy nezažila. Všichni někdy v životě zažijeme ztrátu, ztrátu života nebo lásky. Schopnost se v tomto zármutku skutečně zastavit vám umožní prožít chvíle radosti a vděčnosti za to, že jste někoho tak hluboce milovali. A my jsme ho hluboce milovali. Byl součástí naší DNA. Vždycky nás bylo šest. Byla to uměle vytvořená rodina, která však navždy změnila směr toho, kým jsme a jaká bude naše cesta.

Matty dobře věděl, že rád rozesmává lidi. Jak sám říkal, když neslyšel smích, bylo to, jako by umíral. Jeho život na tom doslova závisel. A to se mu taky dařilo. Rozveseloval nás všechny, a to pořádně. V posledních týdnech jsem se probírala našimi vzájemnými zprávami. Smála jsem se a plakala a pak se zase smála. Budu si je uchovávat navěky věků. Našla jsem jednu textovku, kterou mi jednoho dne zničehonic poslal. Je v ní všechno. (viz druhý snímek...)

Matty, mám tě moc ráda a vím, že teď jsi v absolutním míru zbavený jakékoli bolesti. Mluvím s tebou každý den... někdy skoro slyším, jak mě prosíš, jestli bych nemohla být ještě trochu víc praštěná.

Odpočívej, bráško. Vždycky jsi mi zpříjemnil den.“

Zdroj: Variety, People

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný