9. listopadu 2023 17:30

Matthew Perry psal film o vlastním životě. Vybral si i herce pro své mladší já

Perry chystal vlastní filmovou autobiografii. S výběrem hlavního herce to prý neměl složité.

Známá moderátorka a reportérka Athenna Crosby absolvovala dlouhý rozhovor s Matthewem Perrym pouhý den před jeho tragickou smrtí. Během něho jí prozradil i svůj plán na autobiografický film zpracovávající jeho dlouholetý boj se závislostmi.

„Řekl, že chce, aby mladší verzi jeho samotného hrál Zac Efron a že ho o to brzy požádá. Těšil se, že se bude moci podělit o svůj příběh a pomůže tím více lidem na cestě k jejich vlastnímu uzdravení. Byl tak optimistický a šťastný ze všech svých plánů,“ popsala magazínu Entertainment Weekly.

Volba Efrona nebyla od Perryho nijak překvapivá. Hráli spolu totiž už v komedii Znovu 17 (2009). Právě Efron v ní ztvárnil mladší sedmnáctiletou verzi Perryho charakteru a Perry byl s jeho výkonem i vzájemnou spoluprací velice spokojen.

Na zprávu už zareagoval i šestatřicetiletý Efron: „Když jsem to zjistil, byl jsem ohromně poctěn. Bylo by to něco úžasného. Stále mě drtí myšlenka, že už tu není.“  Hned po konci herecké stávky se vrhl do propagace svého nejnovějšího filmu, wrestlingového dramatu z počátku 80. let s názvem The Iron Claw. Do českých kin vstoupí 21. března 2024.

Zdroj: Entertainment Weekly, The Guardian

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný