6. února 2024 08:45

Plnej kotel na Prima COOL: Zajímavé výzvy, skvělá auta a jejich testy v únorové premiéře

Nový pekelně zábavný pořad za hranicí motorismu, plný skečů, bourání mýtů, speciálních hostů a výzev Plnej kotel uvidíte na Prima COOL již od 12. února. Oblíbená moderátorská dvojice Michal Suchánek s Richardem Genzerem jede na plnej kotel nejen v autě, ale i v zábavě.

Plnej kotel již 12. února večer na Prima COOL!

Plnej kotel je taková zábavná auto-moto talkshow plná výzev. Richard Genzer se Michalem Suchánkem mají pojízdné studio, kam si vždy pozvou nějakého hosta. Zároveň testují, co auta vydrží, a co vydrží i oni sami. Jak ale přiznají hned na začátku – pojízdné studio, které dojede za hosty, má sice svoje výhody, ale také mouchy. Kam hosta usadí? Na zadní sedačky? A není to nezdvořilé? Nakonec se rozhodnou, že budou na zadní sedačky zvát jen ty, které nemají rádi. Takže tam prý bude pořád plno. Ale Richard Genzer je v klidu, všichni se tam vejdou.

Rozbitá auta, zkoušky toho, co kdo vydrží. A kdo víc. Technika, nebo lidi? Proč tento formát? Moderátor pořadu Michal Suchánek vysvětluje: „Já mám auta strašně rád, až jako přehnaně. Takže v době covidu jsem si říkal, co budu dělat, tak konečně je čas udělat pořad o autech. My jsme to udělali jen tak. Prostě jsme chtěli.“

A jak probíhalo natáčení? Byla to taková pohoda, jak si autor námětu vysnil? Michal Suchánek vysvětluje: „Bohužel se z toho stala krutá práce, a to kvůli finančnímu a časovému diktátu. Ale na druhou stranu při tom zažívám věci, které bych byl líný dělat nebo bych je nechtěl dělat.“

Na závěr dodává, že nám rozhodně neřekne, na co se diváci mohou těšit, protože na tuto otázku zásadně neodpovídá. Nikdy.

Přesto na co se mohou diváci těšit už v únoru? Na dvojici skvělých a vtipných moderátorů, ale také na hlavní auto dílu, spoustu humorných skečů, během kterých je také testována využitelnost vozů, které se dostanou moderátorům pod ruce. Dojde také na exkluzivního hosta v pojízdném studiu a challenge „Leknín roku“, které bude host podroben. Diváci se také dozví spoustu zajímavostí, průvodci pořadem rozeberou zajímavé motoristické mýty.

Zajímají vás novinky ze světa automobilismu? Sledujte pořad Plnej kotel již 12. února večer na Prima COOL.

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný