13. června 2024 12:30

Nejšílenější animák dekády pokračuje. Trailer Buchet a klobás 2 ukazuje pořádně sprostou apokalypsu

Trailer animovaného seriálu Sausage Party - Foodtopia.mp4

Diváci se tentokrát dočkají bizarní variace na Planetu opic.

Mládeži nepřístupný animovaný film Buchty a klobásy (Sausage Party) z roku 2016 se nečekaně dočká pokračování v seriálové podobě. Jmenuje se Sausage Party: Foodtopia a ujme se ho opět tvůrčí tým kolem Setha Rogena.

Známí jedlí hrdinové párek Frank (Rogen), žemle Brenda (Kristen Wiig), bagel Sammy (Edward Norton), klobása Barry (Michael Cera) a chléb Lavaš (David Krumholtz) se v něm ocitnou uprostřed revoluce, která nastolí nadvládu potravin na planetě Zemi. Jenže pak přijde potopa a utopické společnosti hrozí zničení. Hrdinové se budou muset dát dohromady s lidmi, aby zabránili katastrofě.

Osmidílný seriál dostali na starost spoluscenáristé původního filmu Kyle Hunter a Ariel Shaffir, aby bylo zaručeno, že zůstane zachován původní ujetý styl plný přisprostlých narážek. Do herecké sestavy přibyli ještě nováčci jako Will Forte, Natasha Rothwell, Sam Richardson a Yassir Lester.

Čtěte také: První trailer Paddingtona 3: Pokračování jednoho z nejlepších filmů všech dob vypadá skvěle

Filmové Buchty a klobásy utržily v kinech 140 milionů dolarů, což při skromném rozpočtu 19 milionů znamenalo solidní úspěch.

Seriálová Sausage Party odstartuje na streamu už 11. července 2024.

Zdroj: The Playlist, Variety

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný