24. června 2024 11:30
redakce Prima Cool

Escape: Útěk z Bohnic, první dny na svobodě, drogy i nepodařený sex

Od pondělí 24. června můžete na Prima COOL sledovat reality seriál Escape. Chcete porozumět dospívajícím, generaci Z? Pak si ho nenechte ujít. S jakými starostmi se potýkají ti, kteří jsou neprávem nazýváni sněhovými vločkami? Bez příkras, naostro a téměř dokumentární kamerou. Takový je seriál nejen pro mladé, ale také pro jejich rodiče. Na pozadí love story můžeme zbořit mýty o lehkém životě dospívajících.

Dvojice Dave a Jenny se snaží začít žít svůj dospělý život mimo zdi psychiatrické léčebny. Chtějí se postavit na vlastní nohy, žít spolu, užívat si života. Ne vždy to ale jde – a ne vždy je to lehké. V reality seriálu Escape se řeší problémy čerstvě dospělých. Skvělá hudba, divoké večírky a těžká rána. Prostě vše, co k mládí patří. Jak si s tím poradí hlavní hrdinové? Sledujte nový reality seriál od 24. června na tematickém kanále Prima COOL. Escape. Let us live.

Díl 1: Jenny a Dave. Každý z nich má na prahu dospělosti tolik starostí, že se ocitnou v bohnické léčebně. Každý z jiného důvodu, ale oba velice brzo zjistí, že chtějí pryč. Utečou tedy společně z léčebny a rozhodnou se žít podle svého.

Jenny neustále natáčí reelsy, komunikuje se svými fanoušky, komunikuje s kamarády a sledujícími i z léčení. Vysvětluje, jaké to je v léčebně, proč si připadala v životě jako outsider, a nyní, v léčebně, si připadá docela normálně. Sdílí zkrátka vše.

Na jedné procházce, které má dovolené, potká krásného kluka. Jmenuje se Dave. Nejprve se pohádají, protože ho Jenny natáčí. Tomu se to nelíbí a má k tomu své důvody. Přes počáteční averzi se spolu začnou bavit. Protože zpočátku nenormální věci jsou v léčebně nakonec normální.

Jenže to, co se může zdát v léčebně jako dobrý plán, na svobodě může vypadat jinak. S kým se pohádají, komu pomohou? Proč je Jenny v šoku a jak má zpracovaná vlastní traumata?

Díl 2: Dvojice se dostane ke kamarádovi, řeší klasické vztahové věci. Jak se kluci v dospívajícím věku zbavují holek, které nechtějí? Kdo má koho v hrsti a proč některé holky stalkují své expartnery? Jak klukům pomůže Jenny a proč chce, aby kluci byli upřímní ke svým holkám? Dojde i na debatu o pohlavních nemocech.

Luky je díky Jenny představen jako ten, kdo střídá holky, má svobodný život a rozhodně se neváže. Jak si s tímto sdělením Nikkinka poradí? A vyjde Jenny tahle lest? Kluci odjedou na nákup a pro mobilní telefony, Jenny si užije chvilku soukromí. A vnitřního štěstí. Jenže Dave objeví v autě Lukyho marihuanu.

Ten přizná, že ji neměl od doby, co byl Dave zavřený. Tak si oba dají, aby se uvolnili. A řeší, co bude s kapelou, která skončila, když Dave musel do léčebny. U Lukyho se postupně sejdou všichni kamarádi – a svět na chvíli vypadá v pořádku. Navíc se Jenny spojí se svou nejkou, která je momentálně v zahraničí. Co víc by si momentálně mohla přát?

V kapele se objeví drogy. Tvrdé drogy. Jak se k nim postaví Dave a jeho parta? A jak ostatní vnímají, že Dave utekl? Kdo by ho z party do léčebny nejraději vrátil? Mají dospívající schopnost kompromisu? A může do kamarádské debaty zasahovat Daveova nová holka? Jenny odhalí, jako roli v chování Dava hrály drogy. Jenny začne dohánět její minulost. Co s tím? Jak poradí s věcmi, které by nezvládli dospělí?

Díl 3: Dvojice to začíná mít stále složitější. Co budou dělat, když je kamarádi v domě nechtějí, protože je to nebezpečné a otcův bodyguard slídí kolem domu? Dave pozve Jenny na rande. Jenny ho uspořádá na hřbitově. Pak se sejde s kamarádkou. A řeší spolu – kluky. Běžné holčičí povídání. Jenny myslí na budoucnost. Co bude dělat? A jak to mají se sexem? Jenny je trochu zklamaná z toho, že sex neproběhl podle jejích představ… Jenny a Mia vyrazí na mejdan a skvěle si užijí. Dave udělá prohlášení: Srát na všechny a všechno. Ostatní souhlasí. Na party začne kapela plánovat velké cíle. A nakonec? I sex se podaří, takže Jenny už nemá co řešit.

Escape začíná na Prima COOL v pondělí 24. července. Na prima+ můžete nové díly sledovat vždy o týden dříve.

Zdroj: Prima COOL, autorský text

Video: Escape a chemtrails

redakce Prima Cool

Sdílejte článek
Štítky drogy Bohnice Prima Cool Escape

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický