10. června 2024 11:10

Normálně nás kropěj jedama. Magor z Bohnic má „tajný dokument“ o chemtrails

Chemtrails v blázinci - Escape S1 (1)

Život v Bohnicích není jednoduchý. Přesvědčí se o tom i hrdina nového seriálu Escape.

Dave (Josef Bánovec) a Jenny (Aneta Kernová) jsou mladí lidé, toho času pacienti psychiatrické léčebny v Bohnicích. Příběh dvou v životě trochu ztracených hrdinů začíná ve chvíli, kdy oba utíkají z psychiatrické léčebny. Bez prostředků, bez cíle nebo představy, jak přežijí do dalšího dne, se dávají na útěk před policií i svou skličující minulostí. Traumata z ponuré minulosti je ale dohánějí oba dva.

Čtěte také: Z léčebny v pražských Bohnicích utekl nebezpečný násilník. Policie ho dopadla v Berouně

Nebe plné jedu

Během seriálu sledujeme nejen jejich nelehkou cestu životem, ale také odhalujeme příčiny, které je do svízelné situace dostaly. Pomocí flashbacků také nahlížíme do nesnadného života v psychiatrické léčebně, limitovaného přísným režimem a bizarními spolubydlícími.

Mohlo by vás zajímat: Má generace Z povahu sněhových vloček? Naopak, nejsou to žádní slaboši, říká odbornice

„Normálně nás kropěj jedama. Jedama, chápeš to?“, doráží na Davea paranoidní spolubydlící, který se mu snaží vnutit obavu z chemtrails. Jeho urputnost v prosazování konspiračních teorií po chvíli přeroste v otevřený fyzický konflikt. Jak vyhrocená situace dopadne a jak bude pokračovat boj mladé dvojice o místo ve světě, můžete sledovat od 17. června na prima+. O týden později si pak dramatický seriál vychutnáte i na Prima COOL.

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický