1. června 2024 07:54

Herce z kultovního seriálu Jmenuju se Earl byste po letech možná ani nepoznali

Setkání po letech obnovilo mezi fanoušky touhu po pokračování originálního sitcomu.

Jmenuju se Earl se vrací na Prima COOL. Poběží každé odpoledne od pondělí 3. června!

Tři z hlavních hereckých hvězd seriálové pecky Jmenuju se Earl se po patnácti letech potkaly na nedávném MegaConu Orlando, kde vystoupily před rozjásanými fanoušky, kteří stále doufají, že se sitcom o nejsympatičtějším buranovi a jeho povedené partičce přátel ještě vrátí na obrazovky.

Čtěte také: Špeky a zajímavosti k navrátu seriálu Jmenuju se Earl na COOL

O sérii čtyř fotek se podělila na svém Instagramu šestačtyřicetiletá Jaime Pressly, někdejší představitelka Joey Turner. Je na nich v povznesené náladě s Ethanem Supleem (Randy Hickey) a samozřejmě taky s Jasonem Lee, představitelem ústřední postavy Earla Hickeyho, který nedávno oslavil 54. narozeniny a viděli jsme ho třeba v pokračování pecky Jay a Mlčenlivý Bob nebo namluvil originální animák pro dospělé Mezi námi medvědy.

Na snímcích chybí z hlavní party Eddie Steeples, který hrál Joeyina manžela Darnella "Crabmana" Turnera, a také Nadine Velazquez, představitelka Cataliny – pokojské v motelu, která nemohla chybět u ničeho podstatného.

Seriál, jehož čtyři sezóny se vysílaly premiérově mezi lety 2005 a 2009, vyprávěl příběh flákače a podvodníčka Earla, jak se rozhodl napravit všechny své špatnosti, aby si vylepšil karmu. Brzy začal zjišťovat, že cesta k dobru se pod tíhou reality dost klikatí.

Sitcom Jmenuju se Earl vymyslel scenárista a producent Greg Garcia (Vychovávat Hope, Millerovi, Griffinovi) v době, kdy pracoval na seriálu Ano, drahoušku. Čtvrtá série má otevřený konec – nechybí ani oznámení „pokračování příště”. Tvůrci počítali s tím, že na něj navážou, na což nakonec nedošlo, protože nedostali od produkční společnosti dostatečný rozpočet. Než aby se smířili s poklesem kvality, raději ho utnuli.

Jmenuju se Earl poběží na Prima COOL každé odpoledne od pondělí 3. června.

Zdroj: CBR, Screen Rant

Pitt a Clooney řádí v parádním akčním traileru nové komedie za hranou zákona Osamělí vlci:

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný