15. června 2024 11:55

Ty se nemeješ octem, jo? Magor z Bohnic ví, co je nejlepší pro zdraví

Ocet - Escape S1 (1)

Dave a Jenny sice nevědí, jak dál, jedním jsou si ale jistí. Mimo psychiatrickou léčebnu v Bohnicích jim bude líp. Svědčí o tom i Daveova nepříjemná vzpomínka na konflikt s paranoidním spolubydlícím.

Nový reality seriál od 17. června na prima+ a od 24. června pak na Prima COOL. Escape. Let us live!

Dvojice uprchlíků z Bohnic se snaží přežít, jak se dá, a jsou pevně rozhodnuti nikdy se do léčebny nevrátit. Byť zatím přesně nevíme, co všechno si tam prožili, už v první epizodě uvidíme první děsivý střípek událostí, z nichž vyklíčila myšlenka na útěk.

Čtěte také: Používejte ocet! Je to skrytý hrdina, který vylepší kulinářské dovednosti

Zkouška octem

Tahle léčebna totiž není pro mladé. Chybí tu svoboda, soukromí i kontakt s někým, kdo vás nebude chtít koupat v octu. Daveův spolubydlící žije tak trochu v jiné realitě. Úzkostlivě si hlídá osobní prostor, trpí paranoidními bludy a domnělou otravu z všudypřítomných jedů by nejraději léčil užíváním konzervačního činidla s 18% koncentrací kyseliny octové.

„Nemůžeme tady bejt spolu, pokud se nebudeš mejt prostě octem,“ trvá na svém spolubydlící, který se své obavy rozhodne řešit bizarním způsobem – společným panákem octa. Daveovi jde v tu chvíli nejen o zdraví, ale také si uvědomuje, jak nebezpečné je zůstávat s určitými lidmi o samotě. Agresivní spolubydlící totiž nebere ne jako odpověď a hádka o sklenku octa skončí rvačkou.

Sledujte reality seriál Escape už od 17. 6. na prima+ a s týdenním odstupem pak na Prima COOL.

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný