12. června 2024 16:40

Kevin Spacey se rozplakal v televizním rozhovoru. Video s jeho smutnou reakcí obletělo svět

Jsem na mizině a nemám jak platit dluhy, řekl čtyřiašedesátiletý herec.

Kevin Spacey zavítal do pořadu Piers Morgan Uncensored a poskytl dosud nejdelší, více než hodinu a půl trvající rozhovor od roku 2017, kdy byl poprvé obviněn ze sexuálního obtěžování. Přiznal, že v minulosti rád posouval hranice. „Býval jsem příliš dotěrný a dotýkal se někoho sexuálně způsobem, u něhož jsem nepřipouštěl, že by si ho nemusel přát,“ popsal.

Čtěte také: Kevin Spacey je nevinný. Podezření na sexuální delikty soud odmítl, herec plakal

Ze sexuálního obtěžování nařkly Spaceyho tři desítky mužů. Dosud největší případ devíti obvinění u britského soudu loni skončil Spaceyho vítězstvím, aktuálně ho čeká civilní řízení ohledně sexuálního napadení muže z roku 2008. Některá svědectví nedávno přinesl dvoudílný televizní dokument Spacey Unmasked, v němž popsal Spaceyho znepokojivou rodinnou historii jeho bratr Randall Fowler.

Když se moderátor zeptal, kde herec aktuálně žije, propadl Spacey emocím a odpověděl: „Je vtipné, že se na to ptáte, protože tento týden mi v Baltimoru, kde jsem doteď bydlel, zabavují dům. Prodávají ho v dražbě, takže se tam teď musím vrátit, abych si uložil věci do skladu... Nejsem si jistý, kde teď budu bydlet, nemůžu platit účty, když dlužím.“

Několikrát se údajně vyhnul vyhlášení bankrotu. „Ano, jsem zadlužený. Je to tak, jde o mnoho milionů. Samotný dům stojí hodně milionů,“ připustil a vyjádřil touhu vrátit se k herectví, aby mohl začít své dluhy umazávat. Nedávno ho v tom podpořili někteří slavní kolegové jako Liam Neeson nebo Stephen Fry. „Nemůžu se dočkat, až uvidím Kevina zpátky. Je to génius,“ řekla deníku Telegraph Sharon Stone.

Spacey přiznal, že z celé zkušenosti nechce vyjít jako s pocitem hořkosti, zloby nebo zášti. „Míval jsem problémy s arogancí nebo egem. Mým cílem je nyní dokázat, že jsem člověkem s dobrým charakterem,“ zdůraznil. Spacey čelí rovněž žalobě od producentů seriálu Domek z karet, kteří tvrdí, že jeho kauzy a vynucený odchod způsobily předčasný konec úspěšného pořadu. Žádají po herci 31 milionů dolarů na ušlých příjmech, jelikož porušil podmínky smlouvy zahrnující i případy sexuálního obtěžování.

Celý rozhovor najdete zde:

Zdroj: Deadline, BBC

Video, které jste mohli minout: Trailer dokumentu Spacey Unmasked

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný