19. října 2023 13:55
Adam Vala

Kevin Spacey se dočkal potlesku ve stoje. Podívejte se, kde na něj ještě nezanevřeli

Po nařčeních ze znásilnění a následném osvobozujícím rozsudku se herec Kevin Spacey úspěšně objevil na veřejnosti.

Ačkoliv mu nedávno přední londýnské kino zrušilo premiéru jeho prvního filmu od osvobozujícího rozsudku, jenž Kevina Spaceyho zprostil viny v případě obvinění ze znásilnění, popularitu mezi svými fanoušky i mladšími lidmi herec neztrácí. Důkazem budiž jeho čerstvá návštěva univerzity v Oxfordu, kde za svoji přednášku na téma cancel culture obdržel hromadný potlesk ve stoje.

Spaceyho na pódiu uvítal spisovatel a bojovník za svobodu slova Douglas Murray, který předtím líčil, jak dílo Williama Shakespearea souvisí s cancel culture, přičemž Spacey následně začal recitovat jednu scénu ze hry Timon Athénský. Právě tento výkon byl publikem oceněn zhruba 40vteřinovým potleskem ve stoje.

Herec se v těchto dnech každopádně nezmůže na víc jak pár přednášek na univerzitách a místech, kde ho lidé přijmou. Hollywood mu zůstává zavřený, nabídky na role tak chodí jen z Evropy, a to ještě navíc od malých nezávislých produkcí, prozatím to pak nevypadá, že by se v dohledné době měl Spacey vrátit do širšího povědomí.

Zdroj: Deadline, YouTube

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný