13. října 2023 14:10
Adam Vala

Bruce Willis už téměř nemůže mluvit. Autor slavného seriálu prozradil, jaký je zdravotní stav akční legendy

Stav Bruce Willise se zhoršuje. Podle jeho dlouholetého přítele už nedokáže příliš verbálně komunikovat.

Je to jen pár týdnů zpátky, co se manželka herce Bruce Willise Emma Heming Willis objevila v televizním rozhovoru, kde otevřeně mluvila o úskalích starání se o nemocného manžela i o tom, jak vlastně vypadá život s frontotemporální demencí, jež byla hvězdě nespočtu akčních klasik před časem diagnostikována.

Nyní bohužel přišel další update týkající se zdravotního stavu herce, a to že v zásadě ztratil schopnost verbálně se vyjadřovat. Sdělil to novinářům tvůrce Willisova desítky let starého seriálového hitu Měsíční svit Glenn Gordon Caron, který s hercem před časem mluvil o tom, že se jejich projekt objeví brzy na streamu, takže si k němu budou moci najít cestu noví diváci.

„Proces uvedení Měsíčního svitu na stream trval docela dlouho a Bruceova choroba je progresivní nemoc, takže jsem s ním mohl komunikovat pouze do doby, než jej nemoc učinila tak nekomunikativním, jako je teď. Sdělil jsem mu, že doufám, že si seriál najde nové fanoušky. Z jeho reakcí bylo zřejmé, že z toho má radost,“ řekl Caron magazínu New York Post.

Čtěte také: Simpsonovi hraní slavnými herci: V parádní galerii nechybí Bruce Willis, Johnny Depp a Jim Carrey

Dále pak tvrdí, že se snažil zůstat ve Willisově životě co nejvíce to šlo a navštěvoval jeho i jeho rodinu zhruba jednou měsíčně, má tak celkem dobrý přehled o aktuálním stavu herce. Bohužel to však pro lidi, kteří Willise dobře znali dávno předtím, než onemocněl, není pěkný pohled. Radost ze života a celkový elán jsou definitivně pryč.

„Když ho navštívím, tak mě do pár minut pozná. Není ale úplně verbální. Býval navíc zapáleným čtenářem, čehož už nyní není schopen. Většina těch komunikačních prostředků, které nám jsou v životě k dispozici, už pro Bruce neexistuje. Pořád je to ale Bruce, a když jste s ním, tak prostě víte, že tam uvnitř je to furt on a jste vděční, že tam je.“

Zdroj: Deadline, CNN

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný