11. října 2023 14:00
Adam Vala

Simpsonovi hraní slavnými herci: V parádní galerii nechybí Bruce Willis, Johnny Depp a Jim Carrey

Jak by vypadali slavní herci v rolích Homera, Marge nebo Lisy Simpsonových? Umělá inteligence už zase čarovala.

Není to tak dávno, co jsme vám ukázali, jak by to zhruba vypadalo, kdyby někdo předělal slavný seriál Simpsonovi do hrané podoby. Díky umělé inteligenci si to totiž už dneska nemusíme jenom představovat, ale můžeme se na to dokonce i podívat vlastníma očima. No a protože fanoušci budou mít Homera, Barta nebo Marge nejspíš ještě roky plnou hlavu, není divu, že záhy na to vznikla další imaginace.

Novou sérií obrázků z programu Midjourney má na svědomí redditor s přezdívkou Lembergdk, kterého teď zajímalo, jak by v konkrétních rolích postav ze Simpsonových vypadali opravdoví herci jako Bruce Willis, Johnny Depp nebo Jim Carrey.

Čtěte také: Hvězdy Pravdivých lží po 30 letech! Společné fotky Arnolda a Jamie Lee Curtis dojímají fanoušky akční klasiky

Dotyčný tak zadal jednoduché požadavky, no a umělá inteligence vyžvejkla následující výtvory. Nutno dodat, že hned ten první – Homer Simpson s tváří Bruce Willise – stojí vážně za to, a věčná škoda, že herce postihl takový krutý osud (trpí frontotemporální demencí), takže se už žádné podobné verze ve skutečnosti nedočkáme. Každopádně na něj a další se teď můžete mrknout v galerii výše.

Zdroj: Reddit, Screen Rant

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný