26. března 2024 16:55

Nejlepší seriál pro mladé v ohrožení? Konečně víme, jak to vypadá se 3. sérií Euforie

Nemůžete se dočkat 3. série Euforie? V tom případě pro vás máme dobré i špatné zprávy...

Seriálová Euforie nebyla zrušena. „Tvůrce Sam Levinson zůstává nadále odhodlaný natočit výjimečnou 3. sérii,“ stojí v aktuálním prohlášení, které HBO podalo magazínu Variety. Bohužel platí, že scénáře ještě nejsou hotové a je tak vysoce nepravděpodobné, že seriál stihne původně slibovanou premiéru v roce 2025.

„V mezidobí umožňujeme našim žádaným hercům, aby se věnovali jiným příležitostem,“ uvedla tisková mluvčí. Právě sladění pracovních kalendářů bude znamenat další problém, protože herci jako Zendaya, Sydney Sweeney, Jacob Elordi nebo Hunter Schafer si na nedostatek nabídek skutečně nemohou stěžovat. Bohužel bude s jistotou chybět jedna z nejvýraznějších tváří – Angus Cloud, představitel Fezca, jenž zemřel v létě 2023 na předávkování léky.

Čtěte také: Millie Bobby Brown ze Stranger Things přiznala, že je postrachem restaurací

Proslýchá se, že se 3. série má odehrávat po pětiletém časovém skoku, aby se tvůrci vyhnuli situaci, kdy středoškoláky budou hrát už takřka třicetiletí herci. Vtipným způsobem to nedávno okomentoval představitel Jacob Elordi, představitel Natea, v talkshow Jimmyho Fallona: „Doufám, že k tomu dojde co nejdříve, nebo ze mě budou muset udělat Benjamina Buttona. Bojím se, abych neměl bolavá záda, až zas budu kráčet tou školní chodbou.“

Chválená 2. série měla premiéru v lednu 2022, což bylo dva a půl roku po startu první. Sam Levinson si loni stihl vylámat zuby na bočním projektu, kterým byl seriál Idol (2023) z prostředí showbyznysu, kde se hlavních rolí ujali The Weeknd a Lily-Rose Depp. Jelikož se Idol nedočkal dobrých ohlasů ani odmávnutí pokračování, může se Levinson opět soustředit čistě na Euforii, což vítá i Sydney Sweeney. „Až se budu moci vrátit, bude to jako cesta domů. Nemůžu se dočkat, všichni jsou pro mě jako rodina,“ řekla MTV.

Zdroj: Variety, BuzzFeed News

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný