1. srpna 2023 13:05

Zemřel oblíbený herec z Euforie, bylo mu jen 25 let. Jeho smrt zřejmě souvisela s léky

Nejen fanoušky seriálu Euforie postihla v pondělí smutná zpráva. Tísňová linka v Oaklandu přijala 31. července hovor od matky populárního herce Anguse Clouda. Mladý herec se zřejmě předávkoval léky a přestal jevit známky života. Záchranáři mu už bohužel nemohli pomoci.

Cloud byl známý především ze seriálu Euforie o problematických teenagerech, chycených v drogové závislosti. V seriálu ztvárnil drogového dealera Fezca, jenž je trochu v rozporu se svým povoláním nejsympatičtější postavou celého díla. Podle vyjádření rodiny se Cloud těžce vyrovnával se smrtí svého otce, s nímž měl blízký vztah. Příčina smrti mladého herce nicméně (navzdory zmíněnému telefonátu na tísňovou linku) zatím nebyla stanovena, policie teprve zahájila vyšetřování.

„Jedinou útěchou nám je, že se nyní shledal se svým tátou, jenž mu byl nejlepším přítelem. Angus byl ve svém boji s duševním zdravím otevřený a my doufáme, že jeho odchod ostatním připomene, že se svými problémy nejsou sami a neměli by na ně být úplně sami.“

Rodina zároveň požádala o soukromí, aby se mohla v klidu vyrovnat s nečekanou ztrátou. Doufají, že Anguse Clouda si budou lidé pamatovat pro jeho smysl pro humor, smích a lásku ke všemu.

Cloud vystudoval Oaklandskou školu pro umění, následně jej oslovila castingová režisérka seriálu Euforie Jennifer Vendittiová. Přestože se objevil ve filmu North Hollywood, jeho největší rolí byla právě postava dealera Fezca. Na sociálních sítích vyjádřili herci soustrast jeho herečtí kolegové jako Danni Ramirez, Kerry Washington nebo Rachel Zegler.

Zdroj: Deadline, TMZ

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný