21. března 2024 13:40

Noční můra pro každou restauraci i obchod. Millie Bobby Brown ze Stranger Things přiznala, jak se tam chová

Mladičká hvězda nesnáší čekání, a když není spokojená, všichni se to dozvědí.

Dvacetiletá hvězda známá ze seriálu Stranger Things, filmů Enola Holmesová či Mladá dáma, prozradila v podcastu Table Manners, že umí být pořádně nepříjemnou návštěvnicí restaurací či hotelů. Všechno musí být perfektní, jinak se z Millie Bobby Brown stává takzvaná Karen – což je obecné označení ženy, která okamžitě žádá, aby byl přivolán vedoucí provozu a následně píše negativní recenze online.

„Víte, co nesnáším? Čekání v restauraci na objednání. Většinou se kouknu na menu už po cestě tam, takže když přijdou, co si nejdřív dáme k pití, tak já na ně hned: Ne, ne, ne. Rovnou si objednám všechno, bude to tak jednodušší... To samé placení účtu, jak ho donesou, položí na stůl a pak se vrátí půl hodiny poté? Na to já rovnou mávám kartou, že musím hned jít, abych to jídlo vychodila,“ řekla herečka, která část dětství strávila v britském Bournemouthu a část na Floridě.

Popsala taky, jak jednou byla v hotelu se svým snoubencem, jímž je Jake Bongiovi. „Recepční si ho vzala bokem, že je třeba se dohodnout na platbě. Když jsem to zaslechla, řekla jsem jí: Jo, zaplatíme, ale na konci našeho pobytu. Pokud jste si nevšimli, stále tady zůstáváme. Ona odvětila, že to přece můžeme zaplatit teď, a já, že prostě nechci. Napsala jsem jim pak recenzi, že by měli platbu vyžadovat až na konci, a že je to důležité.“

Čtěte také: Ukradl miliony dolarů od Netflixu, další Stranger Things tak nevznikly. Co si za ně režisér pořídil?

Jednou v obchodě ji oslovila starší dáma, že by chtěla poradit s nákupem ponožek. Vysvětlila jí, že sice není obsluha, ale že jí pomůže. Zavedla ji k obsluze, ta však paní odbyla. „Tahle tedy fakt ne, řekla jsem si a napsala jim špatnou recenzi... Ano, jsem Karen. Myslím, že je důležité dát vědět, když je něco v nepořádku a je prostor ke zlepšení,“ zdůraznila a řekla, že neví, proč by ona neměla mít právo kritizovat, když je kritizována a často čelí otevřené nenávisti od svých dvanácti let, kdy se proslavila jako Jedenáctka v seriálu Stranger Things.

Mnoho fanoušků nezareagovalo na sociálních sítích zrovna pozitivně. „Každý z těch lidí, co kritizuješ, je pravděpodobně mizerně placený, což ty nejsi, a ani si nikdy nemusela dřít za drobné,“ stálo v jednom z komentářů. Jiný okomentoval její chování v restauracích: „Obsluha nosí nejdříve pití, aby dala prostor kuchyni a nezahltila ji objednávkami, jinak to schytá ještě od kuchařů. Fakt to nemají lehké.“

Jak to vnímáte vy?

Zdroj: Daily Mail, Independent

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný