20. března 2024 18:50

Johnny Depp má další problém. Herečka z Kokainu popsala, jak ji slovně napadl

Slavný herec se znovu objevil ve znepokojivé vzpomínce jedné kolegyně.

Herečka Lola Glaudini, kterou můžeme znát například ze seriálů Myšlenky zločince nebo Expanze, v nedávné epizodě podcastu Powerful Truth Angels vzpomněla na docela hrůzný zážitek, který měla s Johnnym Deppem při natáčení filmu Kokain (2001). Popsala, jak ji herec šokoval nečekaným slovním útokem. Johnny Depp už mezitím vydal oficiální reakci.

K události došlo, když měl Depp dlouhý monolog a režisér filmu Ted Demme řekl herečce, že má po zaznění jedné jeho repliky vyprsknout smíchy, což také udělala. „Když řekli střih, tak Johnny Depp přiskočil ke mně, strčil mi prst před obličej – ležela jsem v bikinách na zemi – a začal hulákat: Kdo si sakra myslíš, že jsi? Drž už ku*va hubu. Já se tady ku*va snažím říct svůj text a ty si bereš pozornost na sebe, ty de*ilní krávo. Tak co, teď už ti to nepřijde tak vtipný, co? Teď už můžeš držet hubu? Tak tichoučká, jak jsi teď, tak už ku*va zůstaneš,“ popsala s tím, že ji Deppova reakce dost překvapila, protože šlo už o několikáté natáčení stejné scény a smála se i předtím.

Čtěte také: Nejlepší filmy roku 2023: Výběr deseti trháků, které byste měli vidět

Šlo o první den, kdy byla s Deppem před kamerou. Nikdy předtím ho neviděla. „Šlo o můj první velký studiový film, do té doby jsem točila jen nezávislé věci. Hvězda, kterou jsem zbožňovala a na práci s ní se tak těšila, mi teď tohle vmetla do tváře. Jediné, co se mi tehdy honilo hlavou bylo: Nebreč, nebreč, hlavně nebreč,“ zavzpomínala.

Depp prý později přišel s (ne)omluvou a slovy: „Víš, to k čemu došlo. Byl jsem soustředěný a ve svém charakteru, dělal jsem ten bostonský přízvuk, a trochu to se mnou zamávalo. Byl jsem trošku napjatý a tak. Chtěl jsem se jen ujistit, že je mezi námi všechno v klidu.“ Styděla se, všechno smázla se slovy, že vlastně ani neví, co se stalo, a že nemá problém. Čekala, že by se jí po incidentu mohl zastat režisér, který si celou scénu se smíchem vymyslel, nebo že by později přišel s omluvou. Nestalo se. „Cítila jsem se mizerně, jako hozená přes palubu... Když jsme to zabalili, byla jsem jako vyvrhel, nikdo se mnou nechtěl mluvit. Byla jsem ta mrcha, co vytočila Johnnyho,“ uzavřela.

Tiskový mluvčí Deppa mezitím vydal prohlášení: „Johnny vždy klade důraz na dobré vztahy s herci i štábem a tato vzpomínka se zásadně liší od té, kterou si vybavují ostatní lidé, kteří byli tou dobou na place.“ Opírá se o svědectví zvukaře filmu Sama Sarkara, který řekl: „Jako zvukař neustále posloucháte, co se děje na place, vnímáte ruchy i konverzace... Nic takového jsem neslyšel a jistě bych si to pamatoval.“

Zmíněný režisér Ted Demme zemřel na infarkt rok po premiéře filmu Kokain. V jeho těle bylo nalezeno velké množství kokainu.

Zdroj: Deadline, The Hollywood Reporter

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný