15. března 2024 13:50

Johnny Depp se ztrapnil. Sdílel falešnou fotku s Robertem Downeym Jr.

Johnny Depp si vybral slabší chvilku na sociálních sítích.

Photoshop v poslední době zatápí slavným. Nedlouho poté, co se omlouvala britská princezna Kate Middleton za podivně vyretušovanou rodinnou fotku, se něco podobného stalo Johnnymu Deppovi. Chtěl na Instagramu poblahopřát svému dlouholetému kamarádovi Robertu Downeymu Jr. k získání Oscara za herecký výkon v Oppenheimerovi, ale zřejmě nemohl najít společný snímek.

Sáhl totiž po bizarní fotomontáži, na které byl původně Downey Jr. s bývalou partnerkou herečkou Sarah Jessicou Parker z doby jejich vztahu v letech 1984 až 91. Fanoušci místo ní později dosadili mladého Deppa a zřejmě netušili, že snímek v budoucnu použije sám slavný herec a dostane se tak do prekérní situace.

Depp v minulosti mnohokrát zdůrazňoval, že se s Downeyem znají snad milion let, proto se nemohl divit, když snímek ihned připoutal pozornost posměváčků, kteří se začali podivovat, proč jejich přátelství musel stvrdit evidentní, a navíc dost provařený photoshopový fake.

Netrvalo dlouho a z hercova účtu příspěvek zmizel a nahradila ho skutečná fotka obou herců, jak si povídají na filmovém festivalu s omluvnou hláškou „Pojďme to zkusit znovu“. Správci Deppových sociálních sítí si museli zažít horké chvilky, které jistě poslouží jako lekce do budoucna.

Oba herci se skutečně znají už od začátků svých hereckých kariér na sklonku osmdesátých a devadesátých let. Downey Jr. v minulosti prohlásil, že nikoho neobdivuje tolik, jako právě Johnnyho, a byl mezi prvními, kdo mu poblahopřál k výhře v soudu s exmanželkou Amber Heard.

Čtěte také: Úpravy na fotce princezny Kate vyvolaly nedůvěru. I já občas experimentuju, reagovala

Robert Downey Jr. získal za Oppenheimera svého prvního Oscara. V minulosti byl už dvakrát nominovaný – za vedlejší roli v komedii Tropická bouře a za ztvárnění legendárního komika v životopisném snímku Chaplin (1992), za který si tehdy odnesl alespoň cenu BAFTA.

Zdroj: Entertainment WeeklyMetro.uk

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný