25. srpna 2023 10:23
Adam Vala

Kalousová se vyjádřila ke vzkazu v ONEMANSHOW. Její reakce Kazmu nepotěší

Jedním z hlavních témat kasovního hitu ONEMANSHOW: The Movie byl Kazmův vztah s jeho bývalou přítelkyní a linka, v níž jí prakticky vyznal lásku. Andrea Kalousová na tuto zprávu nyní reagovala poměrně netradičně.

Každý divák Kazmova filmového megahitu už ví, že ve snímku nešlo pouze o jeho další trik a následnou hru o 22 milionů, ale zároveň byl věnován jeho bývalé přítelkyni Andree Kalousové. Se známou modelkou se Kamil Bartošek sice rozešel už před 2 lety, i přesto ale evidentně zůstává velkou ženou jeho života, což ostatně potvrzuje i ve filmu. Ve snímku, kde je mimo jiné zobrazena i Kazmova nevěra, tak jasně říká, že Andrea je to nejlepší, co ho v životě potkalo. „Někdo napíše esemesku, někdo napíše dopis, já jsem tři roky pracoval na tomhle, aby se to dostalo tam, kam má,“ přiznal Kazma pro pořad Showtime.

Andrea několik dní tvrdila, že film neviděla, její „účast“ v ONEMANSHOW je pro ni překvapením a nechtěla situaci více komentovat. To se ovšem ve středu změnilo. Svým vyjádřením ale nejspíš vypálila rybník nejen řadě napjatých fanoušků, ale zejména samotnému Kazmovi. Z názoru na sledované témata totiž stočila nečekaně směr na zcela jiné téma.

„Dějí se kolem mě poslední dobou takové zajímavé věci a nejeden člověk čeká, co já na to. A upřímně si myslím, že jsou tady daleko důležitější témata, o kterých bychom se měli bavit. Jelikož mám tady teď strašně moc lidí, co se kouká na moje storýčka, já bych tento prostor ráda věnovala nadaci Úsměv nejen pro Kryštofa,“ překvapila Kalousová ve svém vyjádření na Instagramu. Dala tak jasně najevo, co teď opravdu považuje za důležité, a to je pomoci dobré věci. A nutno říct, že její čin se vyplatil. Už během čtvrtka poděkovala na Instagramu svým fanouškům, kteří prý nadaci, jež pomáhá lidem bojujícím s rakovinou, během několika hodin obrovsky podpořili.

Kalousová se pak vyjádřila k filmu během středy i v pořadu Mixxxer Live v televizi Óčko. Na otázku, zda by se k sobě mohli s Kazmou ještě někdy vrátit, pak odpověděla pro mnohé také ne moc kladně. „Já nevím, co by se muselo stát, aby ano. Takhle. Je to dva roky, co nejsme spolu a žijeme už vlastní životy, takže jako nevím, co by se muselo stát,“ řekla v pořadu. Což jsou reakce, které mnoha příznivcům jejich vztahu asi radost nedělají.

Zdroj: Instagram, Showtime

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný