18. srpna 2023 13:55
Adam Vala

Kazmův trezor s 22 miliony hlídá komando! Co musíte udělat pro vyluštění tajemné šifry?

Kazmův film ONEMANSHOW: The Movie už naplno vtrhl do českých kin a ukázalo se, že jde pouze o začátek zábavné hry o miliony korun. Kde najdete přísně hlídaný trezor? A co musíte udělat pro to, abyste peníze získali?

V posledních dnech nemluví Česká republika o ničem jiném než o Kazmově filmu ONEMANSHOW: The Movie. A jak se zdá, tak ještě hodně dlouho bude. Napjatě očekávaný biják totiž nejenže plní tuzemská kina a čeká se, že snímek během prvního překoná nejeden rekord, ale navíc podle všeho naplno dodrží svůj slogan – že se konec filmu odehraje v realitě. Jak totiž diváci už moc dobře vědí, na konci snímku začíná hra o 22 milionů korun, kterou může vyhrát prakticky kdokoliv z diváků. Stačí rozluštit tajemnou šifru a otevřít bedlivě hlídaný trezor. A zatímco vyluštit šifru bude sakra složité, najít samotný trezor už není tak složité.

Obří průhledná krychle se totiž nachází na pražském Výstavišti, konkrétně u Veletržního paláce. A zatímco v úterý večer podle informací webu Extra.cz dělil trezor od lidí pouze provizorní plot, nyní už je na místě ozbrojená ochranka připomínající komando. V průhledném boxu pak mohou lidé vidět výhru vyskládanou v balíčcích bankovek. Dostat se k výhře ale bude pro vyvoleného velmi těžké a záludné.

Jak se vám povede šifru vyluštit? Podle oficiálních stránek Kazmovy soutěže je k výhře nutná kartička, kterou divák dostane při vstupu do kina. A samozřejmě bedlivě sledovat celý film. Indicie k vyluštění se totiž objevují během celého snímku a jen velmi bystří fanoušci je zřejmě odhalí hned napoprvé. K rozluštění správného hesla by pak měl hráč navštívit Kazmův betonový monument u Lysé nad Labem, na němž je šifra vyryta a zároveň se zde ukazuje odpočet do konce soutěže.

Ale pozor, s každou kartičkou máte pouze jeden pokus na zadání hesla. Takže pokud se zmýlíte, musíte zajít do kina pro novou kartičku a znovu dávat pozor na ty správné indicie. V oběhu je navíc jedna karta, která automaticky vyhrává. Ihned po premiéře pak diváci hrají jak o život a už teď je jisté, že zmiňovaný monument i trezor budou následující dny v naprostém obležení. Tak uvidíme, kdy se dočkáme výherce a zda nás i poté Kazma ještě něčím nepřekvapí.

Zdroj: Extra, Miliondolaru.cz

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný