11. srpna 2023 12:40
Adam Vala

Shopaholic Adel si stěžovala na Kazmu a rozjela bizarní konspirační teorii

Známá influencerka Shopaholic Adel rozjela na sociálních sítích bizarní konspirační teorii, na kterou snad Kazma brzy zareaguje.

Už 17. srpna vezme česká kina útokem nový snímek známého showmana a baviče Kazmy s názvem ONEMANSHOW: The Movie. Že se pak bude nejspíš jednat o neuvěřitelný hit, naznačuje i fakt, že už nyní se snímku podařilo zapsat do historie díky rekordním předprodejům. A to se navíc Kazma v ukázkách chlubí, že ta pravá show začne teprve po skončení filmu. V tuto chvíli tak nikdo nemůže dopředu říct, jak tenhle megalomanský projekt dopadne, už nyní je však jasné, že to bude velké.

Ještě než se však premiéra uskuteční řeší český internet, nebo spíše jedna jeho malá influencerská část, menší bizárek. Může za něj kdo jiný než známá youtuberka Shopaholic Adel, která si před pár dny začala veřejně stěžovat, že neobdržela pozvánku na slavnostní premiéru Kazmova nového snímku. Navíc pak rozjela bizarní konspirační teorii, v níž tvrdí, že je možná celou dobu jenom výtvorem Kazmy.

Vzápětí si však česká influencerka hned protiřečí, když říká, že Kazma použil v traileru na film její fotku bez svolení. Jenže pokud by byla opravdu jen jeho výtvorem, vlastnil bych pochopitelně práva na všechny její fotky. Jinými slovy tady něco nehraje – což ale na druhou stranu přesně odpovídá všemu, co Shopaholic Adel do éteru vypouští, takže v pořádku.

Každopádně jak se vůbec Adel do traileru na Kazmův film dostala, toť zatím otázka. Pozorní fanoušci její fotku v ukázce na film odhalili spíš náhodou, při detailním zkoumání. Vzhledem k tomu, že ale nikdo doteď neví, o čem vlastně ONEMANSHOW: The Movie bude, nemůžeme ani dopředu spekulovat, jakou roli v něm má Shopaholic Adel. Co však tipovat můžeme, že když neobdržela pozvánku na premiéru, asi ne moc velkou. Zdá se, že si nakonec youtuberka bude muset koupit lístek do kina samotná a stejně jako my až tam zjistit, o co vlastně Kazmovi šlo tentokrát.

Zdroj: YouTube, Instagram

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný