17. srpna 2023 15:10
Adam Vala

Kazma ukázal svůj film prvním divákům. Na velkolepou slavnostní premiéru přišlo na 2 500 hostů

Kamil Bartošek, známý jako Kazma, uvedl do kin svůj celovečerní projekt ONEMANSHOW: The Movie. Na velkolepě pojatou slavnostní premiéru v kině Cinema City Chodov dorazilo na 2 500 hostů, film se pro pozvané první diváky promítal v osmi sálech od 18 hodin až do pozdních 22 hodin.

Větší slavnostní filmovou premiéru Česko nepamatuje! Slavnostní premiéra se nesla v černo-žlutých barvách, tvůrci i Kazma přijeli na žlutý koberec v luxusních autech, sám Kazma byl pak s odkazem na děj filmu oblečen do uniformy URNA.

Mezi hosty nechybělo velké množství celebrit, herců, moderátorů, youtuberů či influencerů. Diváci, kteří od Kazmy nedostali pozvánku na slavnostní premiéru, mohou film vidět od čtvrtka 17. srpna, kdy vstupuje do kin v celém Česku.

Řada sálů pro čtvrteční projekce je vyprodaná už od zahájení předprodeje, multikina ale další projekce filmu přidávala a místo by mělo být na všechny. Během premiérového víkendu od čtvrtka 17. srpna do neděla 20. srpna sehraje film rekordních 280 kin. Žádný jiný film se v tolika kinech během premiérového víkendu nehrál.

Zdroj: Bontonfilm

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný