18. srpna 2023 11:13
Adam Vala

Filmová loupež a zároveň vyznání lásky? Bývalá přítelkyně Kazmy se vyjádřila k novému filmu

Internetový bavič Kazma před pár dny uvedl v kinech svůj nový film ONEMANSHOW: The Movie, ve kterém má svou úlohu i jeho bývalá přítelkyně. Co ta k tomu řekla?

Kamil Bartošek aka Kazma Kazmich zůstává showmanem i ve svém prvním celovečerním filmu Onemanshow: The Movie. Jistě, hraje, hraje ale především sebe sama. A protože je snímek protkaný ještě více dějovými zákrutami, než mají rychlopalné konverzačky Quentina Tarantina, tak se jedna z tajných linek filmu věnuje i Kazmovu milostnému životu.

Není tajemstvím, že se Kazma před časem rozešel s atraktivní modelkou Andreou Kalousovou. No a po zhlédnutí nejnovějšího filmu, jenž má našlápnuto k tomu stát se v českých kinech obřím hitem, už není ani tajemstvím, že ho rozchod pořád pálí. A to tak moc, že Kazma využil filmařů, aby bývalé partnerce vyznal nenápadně lásku. A co k tomu říká samotná Kalousová?

Modelku kontaktovala redakce Extra.cz, které Andrea záhy sdělila, že film zatím neviděla, takže se k němu ani nechce vyjadřovat. Zároveň dodala, že o žádném chystaném vyznání od bývalého přítele nevěděla, a že jí to přijde… ehm, zajímavé. No, nemýlí se, zajímavé je to rozhodně i proto, že na premiéře filmu byla mezitím Kazmova údajná přítelkyně Maru Rosecká, která z premiéry prý neodcházela zrovna nadšená. To pokračování se píše skoro samo.

Zdroj: Extra

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný