16. srpna 2023 15:27
Adam Vala

Známí influenceři hodnotí Kazmův film. Tary čekal mnohem víc, Anna Šulc chválí skvělý konec

Kazmův napjatě očekávaný snímek ONEMANSHOW: The Movie už ve čtvrtek vtrhne do českých kin. Vyvolené celebrity a influenceři ho však měli čest vidět jako první při velkolepé úterní premiéře. Jak se jim Kazmův biják líbil?

Už ve čtvrtek vtrhne do kin film, na který napjatě čeká takřka celé Česko. ONEMANSHOW: The Movie bude dlouho očekávaným návratem Kamila Bartoška aka Kazmy, který ve filmovém pokračovateli svého slavného pořadu nejspíš zase napálí všechny diváky. O čem jeho novinka bude? A jaká překvapení si pro fanoušky opět vymyslel? To vše je i těsně před premiérou z velké části zahaleno rouškou tajemství. Od filmu se pak očekává obří návštěvnost, jelikož projekce jsou na několik dní dopředu v mnoha kinech beznadějně vyprodány a příští týdny budou v kinech zkrátka patřit Kazmovi.

Ještě před čtvrtečním uvedením v kinech se však v úterý večer odehrála na pražském Chodově slavnostní a velkolepá premiéra, na níž nezapomněl udělat Kazmitch další velkolepou show, při níž nechyběli ani jeho ikoničtí klauni. Na událost pak pozval nespočet celebrit a v neposlední řadě také takřka všechny významné české a slovenské influencery. Speciální pozvánka přišla v uplynulých týdnech prakticky všem, co na internetové scéně něco znamenají, a Kazmova produkce jim navíc zařídila odvoz na premiéru v luxusních vozech. Prostě servis se vším všudy.

Je to extrém

A jak se českým influencerům Kazmův nejnovější kousek líbil. Většina z nich samozřejmě nešetří nadšením a superlativy.  „Byla to nejlepší věc, co jsem v kině viděl. Běžte na to, protože až zjistíte, o co jde, tak vám praskne hlava,“ napsal na Instagram nadšený youtuber Jakub Smrek alias Freescoot, jehož můžete znát z reality show Like House. „Reálně 12/10 a až to ve čtvrtek uvidí celá Česká republika, tak se všichni po*erou. Je to extrém,“ pokračuje v nadšení další hvězda Like House, influencerka Hanka Gelnarová.

Spokojeností nešetřila ani jedna z nejsledovanějších českých youtuberek a influencerek, Anna Šulc. „Kus filmu jsem nevěděla, jestli je to film, realita nebo dokument. Mělo to všechno – akci, drama, vtípky, romantiku a hustý konec,“ napsala na Instagram hvězda filmu Cool Girl! Že byste film v kinech rozhodně měli minout, zmiňují např. i influenceři Carrie Kirsten, Dominique Alagia, Luktuma či slovenské internetové hvězdy LucPug, Expl0ited či Duklock.

Rozporuplné pocity

Našli se ovšem také lidé, kteří jsou sice spokojení, ale také mírně rezervovaní. Mezi ně patří např. jeden z nejsledovanějších českých youtuberů Taras Povoroznyk. „Jako masakr, ale čekal jsem od Kazmy jakože víc, film mě ale bavil,“ napsal Tary na Instagramu. „Říká se, že pokud chcete zaujmout diváky, stačí udělat dobrý začátek a konec a lidi budou spokojení. Tak nějak bych zhodnotila ONEMANSHOW. Ten obsah mezi mě upřímně moc nebavil, nicméně závěr je vskutku velmi epický a hezký,“ uvedla populární influencerka Bé Hà Nguyen.

Tak youtuberský veterán Ati s nadšením šetřil. „Nechci spoilerovat, ale mísí se ve mně dobrý pocity, ale s velkou hromadou připomínek,“ tvrdí youtuber. Jak je vidět, tak ONEMANSHOW už nyní dokáže vzbudit velké emoce i diskuse. Internetové reakce ovšem pouze dokazují, že se bude jednat o film, který prostě musíte vidět.

Zdroj: Instagram Anny Šulc, Instagram Taryho, Instagram Freescoota, Instagram Bé Hà Nguyen, Instagram Hanky Gelnarové

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný