22. srpna 2023 14:55
Adam Vala

Šílenství okolo Kazmovy hry pokračuje! Muž sám vykoupil v kině celý sál, aby měl 130 kartiček

Mánie okolo Kazmova filmu ONEMANSHOW: The Movie je v plném proudu a mnoho lidí udělá pro vyluštění šifry a získání 22 milionů korun opravdu cokoliv. Trik jednoho vychytralého Čecha ale asi jen tak někdo nezopakuje.

Kazmův první film ONEMANSHOW: The Movie se stal v kinech podle očekávání obřím hitem, a připsal si dokonce rekord, kdy má za sebou nejlepší start pro české filmy vůbec. Jenže jak všichni diváci moc dobře vědí, ani po skončení závěrečných titulků Kazmova hra nekončí – naopak teprve začala. Rozeběhla se totiž hra o 22 milionů korun, které se aktuálně nacházejí v trezoru na pražském Výstavišti a hlídají ho těžkooděnci. K získání astronomické částky pak musíte zajít do kina, vzít si u vstupu Kazmovu kartičku, pozorně sledovat film a podle indicií vyluštit tajemnou šifru.

Kazma svou výzvou zkrátka zase jednou pobláznil Česko a řada diváků chodí na film opakovaně, aby měla na vyluštění více pokusů a získala další kartičku. V oběhu je navíc jedna karta, jejíž držitel automaticky vyhrává. A právě to nejspíš motivovalo jednoho ze soutěžících, který se rozhodl zvýšit pravděpodobnost získání speciální kartičky hodně zvláštním způsobem. Nekoupil si totiž pouze jeden lístek, ale v kině vyprodal rovnou celý sál. Přišel si tak rovnou na 130 kartiček, s nimiž se vydal na Výstaviště vyzkoušet, zda mezi nimi nebyla právě ona výherní. Za svůj čin tedy utratil zřejmě desítky tisíc korun. Při koupení vstupenek v Praze pak mohl utratit i přes 32 tisíc korun.

@koklempress 130 kartiček #koklempress #kazma #kazma_kazmitch #kazma_videa #onemenshow #21mega #praha #rozhovory #rozhovory #22mega ♬ původní zvuk - koklempress

Jenže takovou kliku tento hráč opravdu neměl, a tak mu nezbývá nic jiného než poctivě luštit se zbytkem České republiky. Svým kouskem ale šokoval a nejspíš i pobavil ozbrojenou ochranku a jeho trik se následně stal na TikToku slušným virálním hitem. Uvidíme, co ještě lidé při snaze za každou cenu zvítězit u Kazmova trezoru vymyslí.

Zdroj: TikTok

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický