21. srpna 2023 15:33
Adam Vala

Kazma konečně promluvil o vztahu s Maru Roseckou. Mluvil už po filmu s bývalkou Andreou?

Kazmův filmový megahit ONEMANSHOW: The Movie zaplňuje česká kina a zanechává v divácích spoustu otázek. A několik z nich se týká i jeho vztahů. Opravdu chodí s influencerkou Maru Roseckou? A ozvala se mu po milostném vyznání bývalá přítelkyně Andrea Kalousová?

Kazma se svým dlouho očekávaným filmem ONEMANSHOW: The Movie pobláznil celou Českou republiku a zdá se, že o jeho celovečerní prvotině se bude mluvit ještě hodně dlouho. A to nejen kvůli hře o 22 milionů korun, v níž musí fanoušci vyluštit tajemnou šifru, ale také kvůli propírání jeho soukromého života. Jednou z výrazných linek filmu totiž byl vztah s jeho bývalou přítelkyní Andreou Kalousovou. S tou se sice Kazma rozešel před dvěma lety, ve filmu jí ovšem prakticky vyznal lásku, omluvil se za své činy a uvedl, že byla tím nejlepším, co ho v životě potkalo.

Jenže zatímco mnoho diváků Kazmu za toto romantické gesto chválí, jiní jsou přece jen trochu zmatení. Už delší dobu se totiž šíří spekulace o tom, že Kamil Bartošek tvoří pár s influencerkou Maru Roseckou z reality show Like House. Ta se zúčastnila i samotné premiéry, podle mediálních drbů ovšem právě kvůli lince s Kalousovou neodcházela v nejlepší náladě. Tyto drby sice Rosecká popřela, k samotnému vztahu s Kazmou se však detailněji nevyjadřovala. Toho se chopil až nyní on sám.

Pravda, nebo spekulace?

V rozhovoru pro pořad Chyceno v síti webu Blesk.cz totiž konečně uvedl nejspíš vše na pravou míru a řekl, že informace ohledně vztahu s Roseckou jsou opravdu jen fámy, které nechce příliš komentovat. „Tyhle spekulace já vůbec nebudu komentovat, kdy někdo někoho před půl rokem s někým vyfotil. Ona na tom filmu pracovala, měla na starosti influencer marketing,“ prozradil Kazma, jak Roseckou zná a naznačuje, že jejich vztah byl čistě pracovní. Když se ho pak redaktor zeptal, zda s influencerkou chodí, odpověděl mu Kazma jasné a rázné ne. Vše tedy nasvědčuje tomu, že s Roseckou pár opravdu netvoří a romantické vyznání Kalousové možná nemělo koho ranit. Tedy pokud Kazma jako vždy neklame tělem a mluví pravdu.

A ozvala se mu už jeho bývalá přítelkyně Andrea Kalousová? V době rozhovoru s ní Kamil Bartošek ještě nemluvil a nemá ani informace, zda film vůbec viděla. Doufá ovšem, že se k ní všechny informace dostanou a ona snímek uvidí. A diváci se musí nakonec nechat překvapit, jak Kazmovy vztahové peripetie a jeho milostné vyznání nakonec dopadne.

Zdroj: Chyceno v síti

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný