23. srpna 2023 12:03
Adam Vala

Dočkáme se druhé filmové ONEMANSHOW? Kazma promluvil o pokračování svého hitu

Kazma se svým dlouho očekávaným filmem naplňuje česká kina. Dočkáme se za pár let druhého dílu?

Kamil Bartošek aka Kazma je v současnosti nejsledovanější osobností v České republice a není se čemu divit. Jeho snímek ONEMANSHOW: The Movie boří v kinech rekordy a svou hrou o 22 milionů, které jsou zavřeny v trezoru na pražském Výstavišti, pobláznil obrovské množství lidí. Už jen kvůli luštění tajemné šifry se dá očekávat, že zájem o film v kinech jen tak nepoleví a ve hře je pořád i překonání mety jednoho milionů diváků, na niž u nás dosahují jen ti nejlepší z nejlepších.

Kazmův film je zkrátka megahitem a u nich bývá často zvykem, že po nich následuje ještě větší pokračování. Dočkáme se ho i v případě ONEMANSHOW? Na to byl Kazma dotázán v pořadu Chyceno v síti pro web Blesk.cz. A jak se zdá, tak na další šílené eskapády, které poblázní Česko, Kazma aktuálně nemyslí. Chce si totiž jen hodně odpočinout. „Až tohle všechno skončí, někdo z diváků dostane milion dolarů, které mu slavnostně předám a pak si vezmu dlouhou dovolenou,“ tvrdí v rozhovoru Bartošek.

Zároveň ovšem návrat do kin za několik let nevylučuje. „Nechci být jako všichni ti umělci, co říkají, že je to poslední koncert v životě. Známe to. Já si ale fakt potřebuji odpočinout, dal jsem do toho fakt všechno, stálo mě to spousty práce a úsilí. Jsem unavený a chci si vzít aspoň rok nebo dva klidnějšího zaměstnání,“ dodává. Pokud se tedy další ONEMANSHOW dočkáme, bude to nejspíš až za několik let a v případě, že Kazmu napadne další podobná šílenost. Na druhou stranu Kazmitchovi nemůžeme nikdy nic věřit a možnost, že už něco chystá teď, u něj rozhodně není vyloučená. U Kazmy zkrátka nikdy neříkejme nikdy.

Zdroj: Chyceno v síti

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný