23. srpna 2023 14:18
Adam Vala

Kazma utratil za koupi bytů desítky milionů. Dnes se může díky tomu jen smát

Kamil Bartošek aka Kazma ví, jak si přijít na co nejvíc peněz. A dokazuje to nejen úspěchem svého nového filmu, ale také tím, že dokáže sakra dobře investovat.

Dá se říct, že na cokoliv známý bavič a provokatér Kazma sáhne, to se promění ve zlato. Platí to nejen o jeho legendárním pořadu One Man Show, který mu vynesl v minulosti obrovské peníze, ale také o jeho filmovém bratříčkovi ONEMANSHOW: The Movie, který momentálně drancuje česká kina a trhá rekordy. Už teď je ale jasné, že na obří sumu si nepřijde pouze výherce jeho hry o 22 milionů korun, ale také sám Bartošek. Ten totiž evidentně na kinoúspěšchu zatraceně vydělá a dá se očekávat, že jeho bankovní konto zase jednou pořádně nabobtná. Co bude s výdělkem dělat? Je možné, že stejně jako v minulosti bude pořádně investovat.

Jak totiž web Extra.cz na katastru nemovitostí vypátral, tak Kazma je nejen králem pranků, ale právě i nemovitostí. Ve svých 38 letech totiž vlastní už pět bytů a také 22 garáží. Dohromady pak za tyto nemovitosti utratil přes 28 milionů korun. Nejdražším a nejluxusnějším bytem v jeho nabídce je jistě ten na pražském Novém Městě. Byt v centru našeho hlavního města ho přišel na astronomických 13,5 milionů korun.

Čtyři další byty pak vlastní v Příbrami, kde za každý z nich utratil částku mezi 2-3 miliony korun. Dohromady ho pak příbramské bydlení stálo 9,5 milionů korun. Ještě větší megaloman je pak v koupi garáží po celé Praze. Parkovací místa má v Dejvicích, Záběhlicích, Čakovicích, Vršovicích a nejvíce (konkrétně 12) mu patří v Michli. I když se může zdát, že Kazma neví, co s penězi, jedná se v dnešní době o výbornou investici.

Dá se logicky předpokládat, že všechny garáže ani bydlení sám nepoužívá a řadu z nich zřejmě pronajímá. Pravidelný příjem na účet má tak zaručený a peníze za koupi se mu tak velmi brzy vrátí. Pokud by se navíc rozhodl nemovitosti prodat, kvůli jejich aktuální stoupající hodnotě by na tom ohromně vydělal a přišel si klidně i na několik milionů navíc. I u garáží, jejichž hodnota kvůli nedostatku parkovací míst také stoupá, by pak získal klidně o stovky tisíc korun více. Kazma zkrátka ví, jak si pořádně vydělat a ukazuje to nejenom ve filmu, ale také v reálném životě.

Zdroj: Extra.cz

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný