29. března 2024 06:00

Pierce Brosnan schválil nového Jamese Bonda a přidal i užitečnou radu

Jeden z nejpopulárnějších představitelů agenta 007 se vyjádřil ke svému aktuálnímu nástupci.

Pierce Brosnan (70) patří mezi nejznámější představitele filmového agenta Jamese Bonda, kterého ztvárnil ve čtyřech filmech mezi lety 1995 a 2002. Jeho aktuální slova proto jistě potěší třiatřicetiletého Aarona Taylora-Johnsona (Kick-Ass, Bullet Train, Noční zvířata), který je podle médií aktuálně největším kandidátem na převzetí ikonické špiónské role.

„Myslím, že ten chlap má všechno, co pro roli Bonda potřebuje. Talentu i charismatu má na rozdávání,“ řekl Brosnan v rozhovoru pro RTÉ Radio 1 a přidal radu, kterou by si podle něho měl vzít Taylor-Johnson k srdci: „Buď odvážný, jdi do toho a skvěle se bav. Prostě to miluj a jdi si za svým.“

Oba herci se vedle sebe objevili v nezávislém dramatu Dar (The Greatest) z roku 2009. Brosnan v něm hrál otce, jehož syn Bennett (Taylor-Johnson) zažívá romanci s Rose (Carey Mulligan), kterou bohužel přeruší tragická událost. „V tom filmu byl nejlepší, takže když jsem se dozvěděl, že by mohl být Bondem, mojí reakcí bylo, že bych před ním rozhodně smekl klobouk,“ konstatoval Brosnan.

Čtěte také: Hvězda seriálové pecky Šógun dala do natáčení opravdu všechno. Kaskadéři měli smůlu

Přestože britský deník The Sun prohlašoval, že by měl Taylor-Johnson každým dnem podepsat smlouvu, zprávu později popřel článek britské BBC a samotný herec prohlásil, že se nechce vyjadřovat ke spekulacím. Každopádně zůstává favoritem sázkových kanceláří před Henrym Cavillem, Cillianem Murphym, Paulem Mescalem, Damsonem Idrisem či Jamesem Nortonem.

Podporu Taylor-Johnson dostal i od dalšího Bonda z minulosti, George Lazenbyho: „Jasně, ten zvládne všechny ty kaskadérské kousky i ženy, které milují muže ve smokingu.“

Zdroj: The Playlist, The Guardian

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný