5. srpna 2024 11:45

Avengers 5 vypadali před návratem Downeyho úplně jinak. Uniklé detaily jsou plné Spider-Manů

Diváci se měli dočkat oblíbených variant těch nejpopulárnějších superhrdinů.

Odsouzení Jonathana Majorse, představitele ultimátního padoucha Kanga, i loňský mizerný zájem o filmy s novými postavami znamenal nutnost zásadní změny plánů u Marvel Studios. Dnes už víme, že se z pátých Avengers s původním podtitulem Kang Dynasty stal Doomsday a roli superzáporáka převzal Doctor Doom, jehož se překvapivě ujme Robert Downey Jr.

Čtěte také: DiCaprio jako jazzová legenda. Režisér Scorsese plánuje hvězdně obsazenou Sinatrovu biografii

Původní marvelovské plány teď zveřejnila známá insiderka MyTimeToShineHello: „Film Avengers: Kang Dynasty měl být o tom, jak TVA shromažďuje takzvané kotvící bytosti napříč mnohovesmíry, protože věří, že pouze ony jsou dostatečně silné k tomu, aby porazily Radu Kangů. Ve svých realitách měly být těmito kotvami Tobey Maguire a Andrew Garfield, samozřejmě nechyběl Spider-Man v podání Toma Hollanda za Zemi-616. Mělo jít o měřítkem menší film ve srovnání s následujícími Secret Wars, v němž by byli také Hugh Jackman jako Wolverine nebo Nicolas Cage jako Ghost Rider. Všichni nakonec měli selhat, což by vedlo ke kolapsu mnohovesmíru a vzniku Kangova Battleworldu, čímž by se připravila půda pro Secret Wars, kde by se sešly další postavy MCU.“

Jelikož se kostra úniku shoduje s mnoha předchozími informacemi, působí věrohodně. Víme, že se stále počítá se zmíněným Battleworldem, takže je možné, že v mnohém pouze Doom vystřídá Kanga, jistě se však bude míchat se superhrdiny, obzvlášť když se k projektu za mimořádných finančních podmínek vrátili bratři Russové.

Ještě však zbývá dokončit pátou fázi MCU filmy Captain America: Nový svět s českou premiérou 13. února 2025 a Thunderbolts (1. května 2025) a přejít do šesté snímkem The Fantastic Four: First Steps (24. července 2025) a pak rebootem Bladea (6. listopadu 2025), nad nímž však stále visí otazníky, nebo už spíše vykřičníky. Avengers: Doomsday zamíří do kin 30. dubna 2026, navazující Secret Wars dostaneme o rok později.

Zdroj: FandomWire, Comic Book Movie

Video: Trailer třetího Deadpoola

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický