3. srpna 2024 06:05

Scéna z Deadpoola 4 nebo Avengers 6? Máme novou indicii k osudu nejsprostějšího superhrdiny

Nový záblesk z budoucnosti marveláckého filmového univerza.

ČLÁNEK OBSAHUJE LEHKÝ SPOILER Z FILMU DEADPOOL & WOLVERINE!

Třetí Deadpool sice nabídl mnoho překvapivých hostovaček, ale nakonec se ukázalo, že je spíše oslavou superhrdinů z éry studia 20th Century Fox, než aby oba své hrdiny výrazně ukotvil do marveláckého vesmíru.

Jeden z mála momentů, kdy dostal Wade Wilson neboli Deadpool (Ryan Reynolds) možnost nahlédnout do budoucnosti, bylo ve scéně, kdy mu Mr. Paradox (Matthew Macfadyen) ukázal na obrazovce moment, kdy zdrcený Thor (Chris Hemsworth) svírá v rukou padlého Deadpoola. Šlo jen o krátký záblesk, proto Deadpool po zbytek filmu dumal nad tím, co obávaného boha hromu dohnalo k slzám.

Teď, když už velká část fanoušků film minimálně jednou viděla na plátnech kin, zveřejnil Ryan Reynolds na sociální síti X detailní snímek, na němž jeho postava evidentně umírá a dává si prst před pusu, jako by chtěla utišit všechny, co pro něj budou plakat, se slovy: „Vím, proč Thor brečel. Už to nemůžu nevědět.“

Je zřejmé, že po úspěchu aktuálního filmu uvidíme Deadpoola a jistě i Wolverinea v nějaké podobě i v marvelovkách, které se teprve začínají připravovat či točit – s jistotou pak ve velkém finále šesté fáze, tedy šestých Avengers s podtitulem Secret Wars. Nebylo by překvapivé, kdyby si Reynolds, který tou dobou za sebou bude mít více než dekádu v červeno-černém kostýmu, vybral tento film jako svůj triumfální odchod... třeba i v náručí Thora. Co myslíte?

Zdroj: CineWorld, Comic Book Movie

Video: Trailer třetího Deadpoola

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický