1. srpna 2024 16:30

Zlomilo mi to srdce. Odsouzený představitel Kanga se vyjádřil k výměně za Downeyho, nenadával ale na všechno

K velké výměně u Marvelu se vyjádřil muž, kterého se týkala nejvíce.

Jonathan Majors (34) měl před sebou zářnou kariéru, když dostal roli superpadoucha Kanga Dobyvatele v pátých a šestých Avengers a zahrál si ho už ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania i seriálu Loki. Jenže pak přišla závažná obvinění z obtěžování a násilného napadení třetího stupně, potvrzená odsouzením. Následoval vyhazov ze všech rolí, včetně těch u Marvelu, který si našel nového záporáka v podobě Doctora Dooma. Toho ztvární nečekaný návratilec Robert Downey Jr.

Čtěte také: DiCaprio jako jazzová legenda. Režisér Scorsese plánuje hvězdně obsazenou Sinatrovu biografii

Majors si aktuálně odpykává trest v podobě 52 týdnů trvajícího intervenčního programu pro pachatele domácího násilí v Los Angeles, kde ho zastihli reportéři TMZ. Zeptali se ho, jaké jsou jeho pocity, když už ví, že byl nahrazen bývalým představitelem Tonyho Starka neboli Iron Mana. „Samozřejmě mi to zlomilo srdce. Miluji Kanga. Doctor Doom je však dobrá volba,“ opáčil.

Reportér se ho následně zeptal, zda nepovažuje za nespravedlivé, že byl nahrazen hercem, který v minulosti strávil více než rok ve vězení za držení drog, řízení pod jejich vlivem nebo neoprávněné držení zbraně. „Myslím, že je fér, že pan Downey získal šanci, dostalo se mu trpělivosti i lásky, a že podobné zacházení měl i Ezra Miller, že jim bylo umožněno dál rozvíjet své umění a být kreativní. Tuto možnost jsem bohužel nedostal,“ odvětil a neodpustil si narážku na hvězdu konkurenčních DC Studios, která měla problémy s drogami i násilím. Miller se přesto objevil jako hlavní hrdina v už natočené komiksovce Flash. Od té doby je však v roční podmínce i na léčení, jeho kariéra je v limbu a zřejmě tam i dlouho zůstane.

V podobné situaci se aktuálně nachází Majors, kterému stále hrozí vězení, pokud poruší podmínku nebo pravidla intervenčního programu. Přesto už však myslí na potenciální návrat před kameru, a to klidně v roli Kanga. „Pokud by si to fanoušci přáli a chtěl by to i Marvel, pojďme na to,“ uzavřel.

Zdroj: TMZ, Comic Book Movie

Video: Trailer třetího Deadpoola

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický