31. července 2024 17:30

Ve třetím Deadpoolovi je ukrytý Spider-Manův bratr. Nevěděl o tom ani Ryan Reynolds

Občas se ve filmech mihne tolik lidí, že hlavní hvězdě uniknou některé velmi zajímavé souvislosti.

ČLÁNEK NEOBSAHUJE SPOILERY O PODSTATNÝCH PŘEKVAPENÍCH
VE FILMU DEADPOOL & WOLVERINE!

Komiksový hit Deadpool & Wolverine nabídl mnoho zajímavých hostovaček a cameo rolí, ale jedna unikla i Ryanu Reynoldsovi. Přišel na ni, až když koordinátor kaskadérů filmu George Cottle sdílel v příbězích na Instagramu fotku Harryho Hollanda jako jednoho z členů Deadpool Corps. Ano, mladší bratr Toma Hollanda, představitele Spider-Mana v MCU, stanul před kamerou v obleku Deadpoola.

„Když už byla laťka nasazena tak vysoko, tak se i kaskadérský tým musel vytasit s vlastní hostující hvězdou. Možná to není ten Holland, kterého bychom chtěli, ale byl to Holland, kterého jsme potřebovali. Harry, dal jsi to parádně, kamaráde!“ přidal Cottle v aktuálně už nedostupném příspěvku, k němuž přidal hashtag Haroldpool. Samotný Reynolds pak příspěvek repostoval s nevěřící hláškou: „To se to musím dozvědět takhle?“

Aniž bychom spoilerovali některé z hlavních hostujících hvězd, můžeme prozradit, že se v rámci jedné bojové scény ve filmu objeví spousta exotických variant Wadea Wilsona neboli Deadpoola nazvané jako Deadpool Corps. Rychle vyšlo najevo, že se jeho ženské varianty chopila Reynoldsova manželka Blake Lively, a že do nich Reynolds propašoval i herce a kamaráda Roba McElhenneyho (Mythic Quest, It's Always Sunny in Philadelphia), s nímž koupil v roce 2020 velšský fotbalový klub Wrexham. Jeho scéna však nakonec byla vystřižena, což McElhenny vtipně okomentoval. Dostalo se však také na elitního střelce klubu Paula Mullina, který se stal Welshpoolem.

Harry Holland (25) není u filmu žádným nováčkem, ale ne jako herec. Režíroval už několik krátkých filmů, z nichž ten poslední dvacetiminutový Last Call (2022) vzbudil solidní ohlasy. Zahrál si v něm nejen jeho slavný bratr Tom, ale i herečka Lindsay Duncan známá třeba ze seriálů Sherlock, Pozůstalí nebo filmů Birdman či Lásky čas.

Zdroj: Collider, Geek Tyrant

Video: Trailer třetího Deadpoola

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický