14. srpna 2023 13:10
Adam Vala

Video, které baví internet. Celé letadlo sledovalo fotbal, jeden fanda si pouštěl Pána prstenů

Záběry na cestující v letadle ukazují, jak všichni sledují fotbalový zápas z MS žen. Až na jedinou výjimku...

„Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže. Jeden všechny přivede, do temnoty sváže.“

Tak přesně tato legendární slova poslouchal jeden odvážný cestující v letadle společnosti Emirates, zatímco všichni kolem něj bedlivě sledovali a fandili australským fotbalistkám ve čtvrtfinále MS, v němž se tým přezdívaný Matildas utkal s celkem Francie.

Letošní MS je pro australské fanoušky samozřejmě speciální o to víc, že je pořádané právě v zemi klokanů, která jej pořadatelsky sdílí ještě s Novým Zélandem. A vzhledem k tomu, jak úspěšné zatím ženské fotbalistky Austrálie na turnaji jsou, zažívá celá Austrálie v těchto dnech obří napětí, ale i radost, jako když ve zmíněném čtvrtfinále nakonec Matildas porazily Francii v penaltovém rozstřelu.

Koho ovšem nezajímalo nic z toho, co se odehrávalo na všech palubových displejích kolem, byl jeden neznámý fanda Pána prstenů, který byl natočen v momentě, kterak si právě pouštěl třetí díl zbožňované trilogie (mimochodem taktéž spojené s místem konání fotbalového MS). Klip z letadla byl každopádně sdílen na Twitteru, kde se stal okamžitě virálním hitem, přičemž ho někteří lidé vtipně komentovali i tak, že to jen všichni v letadle nadšeně tleskali momentu, kdy se Frodo opět setkal s Gandalfem.

Těžko říct, jestli dotyčný jen nemá rád fotbal, nebo naopak opravdu zbožňuje filmovou trilogii Petera Jacksona, tak či tak fotbalové šílenství v Austrálii nekončí a jako další tamější reprezentaci čeká celek Anglie v semifinálovém utkání. A to už si snad nenechají ujít ani ti nejzapálenější fandové Tolkiena.

Zdroj: New York Post, Twitter

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný