9. prosince 2023 06:00

Clarkson, Hammond a May končí s auty, nástupce Top Gearu je minulostí. Co budou dělat dál?

Nedlouho po skončení pořadu Top Gear se dozvídáme, že to zabalí taky jeho nástupce od tria Clarkson, May a Hammond.

Populární automobilová show The Grand Tour se brzy stane minulostí. Oznámil to na svém Instagramu jeden z hvězdné trojice moderátorů Jeremy Clarkson. „Od příštího roku už žádné další Grand Tour, ale hodně Clarksonovy farmy,“ ukončil spekulace a zároveň potvrdil, že se bude naplno věnovat svému novému pořadu, v němž od roku 2021 ukazuje, jak náročné i zábavné je stát se profesionálním zemědělcem.

Definitivně posledním Grand Tour tak bude speciál ze Zimbabwe, z něhož se trojice Clarkson, May a Hammond vrátila teprve před několika dny a na obrazovkách se objeví v nadcházejícím roce. O blížícím se konci už dříve v podcastu Fuelling Around promluvil James May. „Vážně doufám, že to nebudeme dělat dalších dvacet let,“ prohlásil a dodal, že studnice nápadů ani energie celého tria není nekonečná. Dodejme, že aktuálně poslední speciál s podtitulem Eurocrash se točil taky v Česku či na Slovensku a objevila se v něm i cenná Škoda 1100 OHC Spider.

Kromě Clarksonovy farmy nebude zahálet ani James May, který chce pokračovat ve svém cestovatelském pořadu James May: Náš člověk v... a taky v kuchařské show Tak už vař!

Nedávno ohlásil oficiální konec taky pořad Top Gear, který trojice přetvořila v celosvětový fenomén, než z něho byl Clarkson v roce 2015 kvůli konfliktům s produkcí vyhozen, načež ho z vlastního rozhodnutí následovali i Richard Hammond James May.

Zdroj: Car Throttle, Variety

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný