8. června 2023 14:35

Parta z Top Gearu řádí v unikátních českých autech. Podívejte se na skvělý trailer nového speciálu

Oficiální trailer pořadu The Grand Tour - Eurocrash

První oficiální trailer spanilé středoevropské jízdy trojice Clarkson, Hammond a May je venku.

Dvouhodinový speciál automobilové show The Grand Tour s názvem Eurocrash vyjde už 16. června a venku je první oficiální trailer, který potvrzuje, že uvidíme známé středoevropské lokality i česká auta. Trojice Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se před necelým rokem při natáčení prohnala Polskem, Českem (neoficiálně), Slovenskem a Maďarskem až do Slovinska.

Trailer potvrzuje, že uvidíme, jak budou po okruhu prohánět československé formule značky Metalex, a Hammond jednu z nich uvaří. Potvrzují se taky informace, že pánové vyzkoušeli český hypersport Praga Bohema nebo slovenské létající auto AirCar. Clarkson usedl za volant raritní sportovní Škody 1100 OHC Spider, která vznikla v pouhých dvou kusech, a tým si ji tak musel půjčit přímo ze sbírek muzea v Mladé Boleslavi.

Tým si zablbnul taky v muzeu voskových figurín v Krakově, ale hlavně na dráze letiště u slovenských Piešťan. Slibovaným kouskem ve stylu Rychle a zběsile pak bude nájezd do nákladního prostoru startujícího letadla. Těšíte se?

Zdroj: Motor1

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný