Sheldon se vrací! Jim Parsons si po pěti letech opět zahraje génia z Teorie velkého třesku

Bazinga! Chystá se jeden z největších seriálových návratů, bude navíc dvojitý.

Jim Parsons a Mayim Bialik se vrátí do rolí Sheldona Coopera a Amy Farrah Fowler z populárního sitcomu Teorie velkého třesku, což bude poprvé od jeho finále odvysílaného v květnu 2019, v němž Sheldon a Amy získali Nobelovu cenu za fyziku. K fanoušky vysněnému comebacku dojde v rámci uzavření prequelového seriálu Malý Sheldon.

Děj finální epizody bude pro diváky překvapením, ale je jasné, že nějak propojí minulost a budoucnost. Dozvíme se tak něco ze života páru poté, co se stal slavným. Oba herci jsou s prequelovým seriálem delší dobu spjatí – Jim Parsons jako výkonný producent a jako vypravěč, vypravěčské úlohy se ve dvou epizodách ujala i Bialik, podobně jako další herci Kaley Cuoco (Penny) nebo Simon Helberg (Howard).

Jelikož si prequelový seriál, v němž se mladého Sheldona ujal Iain Armitage, vedl u publika nad očekávání dobře, dostal tvůrce Chuck Lorre možnost rozšířit celou franšízu novým směrem. Čerstvě byl totiž odsouhlasen spin-off s postavami Georgieho Coopera Jr. (Montana Jordan) a Mandy McAllister (Emily Osment) právě z Malého Sheldona, jak budou zakládat rodinu v Texasu. Lorreho v pozici spolutvůrců doplní jeho dlouholetí parťáci Steven Molaro a Steve Holland.

Finální epizoda Malého Sheldona s dospělým Sheldonem a Amy bude odvysílána v zámořské premiéře 16. května 2024.

Zdroj: Variety, Deadline

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný