13. prosince 2023 12:25

Herečka z Teorie velkého třesku bojuje s rakovinou. Rovnou oznámila, že to nejzásadnější už má za sebou

Populární seriálová herečka čelí zákeřné nemoci, zároveň však zůstává plná optimismu.

Kate Micucci, kterou diváci znají jako představitelku Lucy v sitcomu Teorie velkého třesku, oznámila, že jí diagnostikovali rakovinu plic. Třiačtyřicetiletá herečka tak učinila s typickým sarkastickým humorem a s nadějí, že se nemoc po absolvovaném chirurgickém zákroku nevrátí.

„Tohle není TikTok, tohle je SickTok,“ zahájila v tiktokovém videu. „Mám rakovinu plic, včera jsem absolvovala operaci. Je to fakt zvláštní, protože jsem nikdy v životě nevykouřila jedinou cigaretu, takže jsem byla opravdu překvapená. Ale takové věci se prostě stávají a nejlepší zprávou je, že to zachytili včas a celé to vyndali. Jsem v pořádku!“ zdůraznila.

Vysvětlila, že celý zážitek pro ni znamená značnou zátěž a že si dá nějaký čas volnější režim, ale pak by se měla vrátit k práci.„Proč pořád ještě melu? To proto, že jsem na drogách!" zasmála se v závěru videa, která taky ukazuje, jak kráčí po nemocniční chodbě a táhne si svou infuzi.

Čtěte také: Hvězda Teorie velkého třesku je těhotná. Lauren Lapkus bude mít holčičku

Micucci hrála v Teorii velkého třesku přítelkyni Raje (Kunal Nayyar), konkrétně v šesté, sedmé a desáté sezóně. Je vytíženou dabérkou animovaných filmů (LEGO Batman film, Scooby-Doo, Letadla 2) a v nedávno době se objevila třeba ve filmech Jay a mlčenlivý Bob: Přeprc nebo Jeptišky. Je také muzikantkou a polovinou hudebně-komediálního dua Garfunkel and Oates.

Zdroj: Entertainment WeeklyDeadline

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný