28. listopadu 2023 16:45

Marvel chystá velké seriálové změny, nad kterými budou fanoušci kroutit hlavou

Marvel mění svou seriálovou strategii... docela podivným způsobem?

Nedávno jsme se dozvěděli, že v Marvel Studios vrátili na začátek chystaný seriálový reboot Daredevil: Born Again. Byla už přitom natočena necelá polovina sezony, bohužel s neuspokojivými výsledky. Museli se poroučet oba hlavní tvůrci Chris Ord a Matt Corman a spolu s nimi i režiséři. A z turbulentních změn se mají vynořit někteří známí superhrdinové.

Zmíněného Daredevilla se jako tvůrce mezitím ujal Dario Scardapane (The Punisher, Jack Ryan), kterého doplnili režiséři Justin Benson a Aaron Moorhead podílející se třeba na nedávno skončené druhé sezoně Lokiho. Ale zpět ke zmíněným návratům – ty by se podle insidera Daniela Richtmana měly týkat druhých sezon Ms. Marvel, Moon Knight a She-Hulk.

Ani jeden z nich se v komunitě nesetkal s bůhvíjak vřelým přijetím, ale všechny mají potenciál pro další rozvíjení (i když by u She-Hulk asi leckdo nesouhlasil) a hlavně se můžou přiklonit k více epizodickému způsobu vyprávění, kterým by se rád vydal šéf studia Kevin Feige. „Myslím, že je něco zábavného na tom, když se opřete a sledujete epizodu s uzavřeným příběhem fungujícím sám o sobě,“ řekl letos v únoru.

V nejbližší době se fanoušci marvelovek můžou těšit na druhou sezonu animovaného Co kdyby...? (premiéra 22. 12. 2023) a šestidílnou minisérii Echo (10. 1. 2024) o stejnojmenné supehrdince (Alaqua Cox), která se poprvé představila v seriálu Hawkeye. Další seriálové premiéry Marvel zatím oficiálně neoznámil.

Zdroj: Comic Book Movie, Xfire

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný