2. listopadu 2023 18:05

Marvel v panice chystá návrat slavných Avengerů. Klíčový herec už prý kývl

Chystá se zásadní změna plánů týkající se budoucnosti Avengers.

Vedení Marvel Studios dobře cítí, že jeho aktuální Multiverse Saga příliš nefunguje, což se odráží i na klesající návštěvnosti nových filmů. Řešením má být návrat původních Avengers a potenciálně i výměna superpadoucha Kanga za Doctora Dooma. Ta je motivována aktuálním vývojem kolem Kangova představitele Jonathana Majorse, jemuž hrozí až rok za mřížemi, toto rozhodnutí má ale Marvel ještě před sebou.

Návrat původních Avengers má každopádně zahrnovat kompletní šestici, tedy včetně dvojice Black Widow (Scarlett Johansson) a Iron Mana (Robert Downey Jr.). Oba hrdinové se přitom se sérií navždy rozloučili – v případě Iron Mana šlo navíc o sebeobětování a lusknutí, jímž v podstatě zachránil osud celého mnohovesmíru před Thanosovou čistkou. Jenže když máte mnohovesmír, nic není definitivní. Ani Endgame...

Podle zjištění uznávaného insidera MyTimeToShineHello už dokonce Downey Jr. na návrat kývl, dosud však není jasné, s jak velkým zapojením slavného herce vlastně u Marvel Studios počítají. Vzhledem k jeho jistě obřím nárokům na honorář se dá předpokládat spíše menší role... která i tak bude velmi drahá.

Mezi hlavními tahouny Avengers: Secret Wars (šestý díl) nemá chybět varianta Spider-Mana v podání Toma Hollanda a taky Wolverine ztvárněný Hughem Jackmanem. Mají vést větší tým různých mnohovesmírných variant superhrdinů pod taktovou organizace Time Variance Authority neboli Temporálně Variační Agentury (TVA) známé ze seriálu Loki, která dohlíží na mnohovesmír, různé časové linie a varianty.

Čtěte také: U Marvelu mají navždy zakázáno pracovat jen dva lidé. Všechny ostatní průšvihy jde vyžehlit

Otázkou zůstává, zda bude někdo dohlížet taky na stále divočejší vývoj celého MCU, protože už se v jeho neustálých návratech a kříženích brzy vyznají jen nejskalnější fanoušci. Kousavým způsobem se do jeho praktik trefuje třeba čerstvý speciál South Parku.

Zdroj: Comic Book Movie

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný