25. října 2023 14:20

Hlavní padouch Avengers 5 je v ohrožení. Další zdrcující důkazy posouvají jeho představitele vstříc vězení

Obvinění proti jedné z největších hvězd pátých Avengers přibývají.

Jonathan Majors byl až do 25. března 2023 jednou z nejrychleji stoupajících hollywoodských hvězd a měl být novým marveláckým superzáporákem, s nímž se v následujících dvou filmech utkají slavní Avengers. Jenže právě ten den byl zatčen newyorskou policií za napadení přítelkyně a následně začalo vyplouvat na povrch, že nejde o první případ.

Potvrzují to nové důkazy, které předložila obžaloba. Jde o záznamy londýnské Metropolitní policie ze září 2022, které mají zahrnovat blíže neurčené fotografie zranění, které měl obžalovaný způsobit v rámci násilného incidentu. Tehdy natáčel v Londýně druhou sezonu seriálu Loki, která si před nedávnem odbyla premiéru, a Majors se v ní i přes vznesená obvinění objevuje.

Doplnění důkazů obžaloby přišlo pouhý den před aktuálním slyšením newyorského soudu ve středu 25. října 2023. Není zřejmé, zda se Majors dostaví osobně, nebo bude k dispozici přes videohovor. Aktuálně mu hrozí až rok za mřížemi.

Ze soudních dokumentů vyplynul i přesnější popis, k čemu došlo 25. března mezi Majorsem a jeho bývalou přítelkyní Grace Jabbari. Oba tehdy seděli v autě a mířili do jejich obydlí na Manhattanu, když Majorsovi přišla zpráva: „Kéž bych tě teď mohla líbat“.

Když si jí jeho partnerka všimla, chtěla mu vzít telefon, aby zjistila, kdo zprávu poslal. Majors ji ale chytil za pravou ruku, začal jí silou kroutit a pak ji udeřil do hlavy na pravé ucho. Hned na to se mu snažila vyvléknout a dostat se z auta, jen aby ji chytil a mrštil s ní zpátky do vozu, což jí způsobilo další zranění, která se týkala i hlavy.

Obžaloba se navíc zaměřuje na snahu Majorsových obhájců manipulovat s případem i důkazy, které podsouvali médiím. Šlo například o videozáznam z indcidentu, který měl údajně ukazovat, že žena nebyla při hádce nijak zraněna. Obhájci taky tvrdili, že na základě dodatečných důkazů bude dokonce zmíněná žena obžalována z napadení Majorse. Zástupci obžaloby však tvrdí, že se nic z toho nezakládá na pravdě, nemají v plánu ji obvinit a že Jabbari stane před soudem pouze jako svědek.

Čtěte také: Majorsův Kang v druhé sezóně seriálu Loki. Jak se povedl?

S hercem hned na jaře rozvázaly spolupráci agentury Entertainment 360 a The Lede Company, byly taky přerušeny veškeré reklamní kampaně, kterých byl tváří. Není rovněž pravděpodobné, že by se větší kampaně před oscarovým kláním dostalo jeho kritiky oceňovaného výkonu v temném dramatu ze světa bodybuildingu Magazine Dreams. Marvel Studios ohledně jeho další budoucnosti v MCU dosud mlčí.

Zdroj: Deadline, Yahoo News

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný