16. listopadu 2023 07:55

Pedro Pascal míří k Marvelu. Stane se hlavní hvězdou jeho příští fáze

Marvel se potřebuje vrátit zpátky na úspěšnou vlnu. Co se týče hereckého obsazení, nehodlá nic ponechat náhodě.

Hned několik nezávislých zdrojů včetně prestižního magazínu Deadline potvrdilo, že je Pedro Pascal v pokročilé fází jednání s Marvel Studios. Hvězda seriálů jako The Last of Us, The Mandalorian nebo chystaného pokračování Gladiátora se má ujmout role Reeda Richardse známého jako Mr. Fantastic v rebootu Fantastické čtyřky (Fantastic Four).

Pascal by tak měl být stěžejní figurou šesté fáze MCU, která začne právě zmíněným filmem, po němž budou následovat snímky Thunderbolts, Blade a vše vyvrcholí dvojicí filmů Avengers. Podpis je na spadnutí a nyní se spíše ladí termíny, jelikož Pascal patří mezi nejžádanější jména v Hollywoodu. Aktuálně ho čeká dotočení Gladiátora 2, příští rok pak druhá sezona The Last of Us a taky horor Weapons od režiséra Zacha Creggera (Barbar).

Jelikož by Marvel chtěl začít natáčet už zkraje příštího roku, můžeme se brzy dočkat doplnění zbývajících třech herců do rolí Sue Storm (Invisible Woman), Johnnyho Storma (Human Torch) a Bena Grimma neboli kamenného obra známého jako The Thing. Původně se měl režie ujmout Jon Watts stojící za spidermanovskými filmy s Tomem Hollandem, ale toho zaměstnal seriál Skeleton Crew ze světa Star Wars. Vystřídal ho proto Matt Shakman (WandaVision).

Reboot Fantastic Four zamíří do kin 1. května 2025, tedy pokud se ještě nedočká odkladu, jako se to stalo nedávno Deadpoolovi 3 (26. 7. 2024) a navazujícímu Captain America: Brave New World (14.2. 2025).

Zdroj: SlashFilm, Deadline

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný