15. listopadu 2023 17:56

Spider-Man představuje prvním trailerem vlastní film superhrdinky Madame Web

První trailer komiksového filmu Madame Web

Pavoučí filmové univerzum vítá nové hrdinky... a samozřejmě taky záporáka.

Příští rok se spidermanovské univerzum pod hlavičkou Sony Pictures dočká hned třech celovečerních filmů – Lovec Kraven, Venom 3 a taky Madame Web. Ta vlétne do kin jako první už 14. února, takže nastal čas na představující trailer.

Poprvé v něm vidíme podobu mladé Cassandry Webb, tedy budoucí Madame Web, v podání Dakoty Johnson. A vypadá to, že na své psychické schopnosti včetně předvídání budoucnosti přijde mnohem dříve než v komiksech, což jí otevře dveře do spider-versa.

Další trojici budoucích supehrdinek pak ztvární zde netypicky obrýlená Sydney Sweeney (Julia Carpenter / Spider-Woman), Isabela Merced (Anya Corazon / Spider-Girl) a Celeste O'Connor (Mattie Franklin / další Spider-Woman). Fanoušci jistě ocení, že vzhledem i kostýmy jako by vypadly ze stránek komiksů.

Poněkud zvláštní je pak pojetí záporáka Ezekiela Simse (Tahar Rahim), který v traileru vystupuje v podivném spidermanovském kostýmu. Mimochodem tuto postavu bychom měli vidět i v chystané trojce animáku Spider-Man: Beyond the Spider-Verse.

Čtěte také: Proč není filmová Madam Web stará a slepá? Fanoušci se podivují nad změnami

Režie se ujala televizní veteránka S. J. Clarkson (Dexter, Jessica Jones), která napsala i scénář spolu s Claire Parker (Podfukáři, Polda z Marsu). Původně ho psala dvojice zodpovědná za Morbiuse, ale jejich verze nakonec zřejmě nevyhovovala představám studia. Uvidíme, zda Madame Web dokáže zvednout úroveň spidermanovských originů. Laťka není příliš vysoko.

Zdroj: Comic Book Movie, Variety

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný