31. října 2023 16:00

Budoucnost Jackmanova Wolverinea odhalena: Co ho čeká po Deadpoolovi 3?

Jackmanův superhrdinský návrat zřejmě nebude mít jepičí povahu. Co přesně se s ním plánuje?

Deadpool 3 bude velkým návratem Hugha Jackmana do role Wolverina. Půjde o jednorázovou záležitost, nebo se na něj můžeme těšit i v navazujících marvelovkách? Aktuální příspěvky od známé a prověřené dvojice insiderů prozrazují jak zápletku zmíněného filmu, tak další výhled pro hereckého oblíbence fanoušků.

Deadpool 3 má být prvním filmem s účastí Time Variance Authority neboli Temporálně Variační Agentury (TVA) známé ze seriálu Loki, která dohlíží nad mnohovesmírem, různými časovými liniemi a variantami. „Deadpool 3 je o tom, že TVA vybere primární verze jednotlivých hrdinů, aby z nich vytvořila mnohovesmírnou armádu pro boj s různými variantami Kanga. Vybrali taky Wolverinea s tváří Hugha Jackmana, který však odmítá spolupracovat,“ nastínil zápletku účet MyTimeToShineHello.

Ústřední role samozřejmě zůstává Deadpoolovi. Ten je TVA uvězněn za přečiny uskutečněné s využitím Cableova stroje času, ale když se dozví o mnohovesmírné armádě, dává mu to motivaci utéct a snažit se dostat Wolverinea pro svůj vlastní plán.

Zapadá to do předchozích zvěstí, že se v MCU chystá vznik nových Strážců mnohovesmíru, jejichž součástí má být například Spider-Man v podání Toma Hollanda jako primární Peter Parker. Stejná role by v případě Wolverinea připadla Jackmanovi a rozhodně bychom ho tak viděli i v Avengers 5.

Kromě Reynoldse (Deadpool) a Jackmana (Wolverine) uvidíme ve filmu i spoustu z deadpoolovských starých známých, jakými jsou Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Slepá Al), Morena Baccarin (Vanessa) nebo Stefan Kapicic (Colossus).

Nejzajímavější jsou však spekulace o hercích z x-menovského tábora – Jennifer Garner jako Elektra už byla potvrzená, ale mluví se i o Patricku Stewartovi, Ianu McKellenovi a dalších. Režisér Shawn Levy do filmu údajně obsadil i svou kamarádku Taylor Swift.

Čtěte také: Proč chtěl Loki zabít Iron Mana? Jeho nové vysvětlení nemá chybu

Natáčení Deadpoola 3 přerušila herecká stávka, takže už je prakticky jisté, že nestihne premiéru plánovanou na 3. května 2024.

Zdroj: Comic Book Movie

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný