25. října 2023 14:15
Adam Vala

Avengers a Wolverine konečně pohromadě. Nejzábavnější marvelovku roku 2023 kazí jen jedna velká chyba

Trailer filmu Lego Marvel Avengers: Code Red

V nejnovější marvelovce se po boku Avengers konečně objeví taky Wolverine, pusťte si její trailer. Má to jen jeden velmi bolestivý háček.

Marvel čerstvě vypustil novou ukázku na film, který má online premiéru už tento pátek. A není to jen tak ledajaký film, jedná se totiž o nové Avengers s Iron Manem, Kapitánem Amerikou, Black Widow, Thorem nebo třeba Hulkem, ke kterým se ovšem tentokrát přidal i Wolverine! Celé to má jenom jeden strastiplný háček… jedná se totiž o animovaný LEGO film.

LEGO Marvel Avengers: Code Red přesto slibují v první ukázce (máte ji nahoře v playeru) zábavu, jakou jsme ve hraných marvelovkách už nějakou dobu neviděli. Role hlavního záporáka se totiž chopil chladnokrevný The Collector, kterého si ve hraných filmech zahrál Benicio del Toro.

Ten se podobně jako jeho kolegové z MCU nevrací ani jako dabér své postavy, to ale koneckonců ničemu nevadí, protože nový film rozhodně nemá ambice konkurovat celovečerním LEGO filmům jako LEGO® příběh nebo LEGO® Batman film. To ale ani nemusí, stále to totiž vypadá jako solidní přímočará zábava pro děti i velmi nenáročné dospělé. A možná právě něco takového nyní hraným marvelovkám chybí...

Zdroj: CBR.com, YouTube

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný