28. července 2023 23:28

Patrik Kincl zná dalšího soupeře. Bryczek zdemoloval Piráta během jedné minuty

Jeden z vrcholů pátečního Oktagonu na pražské Štvanici je za námi. Zápas o to, kdo vyzve Patrika Kincla v souboji o titul, skončil rychleji, než se čekalo.

Fanoušci MMA prožívají tento víkend jeden velký svátek – dvojitý turnaj Oktagonu na pražské Štvanici. Zatímco sobotní večer láká zejména na zápas Karlose Vémoly s Argentincem Lucasem Alsinou, v pátek mezi největší taháky patřila titulová bitva Jonas Mågård vs. Felipe Lima a zejména střet Roberta Bryczeka se Samuelem „Pirátem“ Krištofičem. Z tohoto duelu dvou špiček střední váhy totiž vzešel nový vyzyvatel Patrika Kincla v boji o titul.

Do klece nastupoval z pozice o něco většího favorita Polák Bryczek, který se nachází v parádní formě a své čtyři předchozí zápasy vždy ukončil do tří minut. Na pražské Štvanici to ovšem stihl ještě rychleji. Svému českému soupeři totiž nedal Bryczek v podstatě šanci. Piráta brzy poslal na zem, kde ho zasypával údery. Krištofič se snažil chvíli bránit, ale bylo to marné. Zápas skončil po necelé minutě a Pirát byl z Polákova útoku tak v šoku, že ještě po pár minutách v kleci nevěděl, co se vlastně stalo.

O Kinclově vyzyvateli tedy bylo rozhodnuto zatraceně rychle a nedávný přemožitel Karlose Vémoly přišel za svým novým soupeřem do klece, kde si s ním dal staredown. Bryczeka pak Patrik pochválil za soustředěný výkon a je rád, že „bitvu o Kincla“ vyhrál právě on. Dostal tím podle svých slov novou motivaci a pořádnou výzvu. Zápas o titul mezi Kinclem a Bryczekem se uskuteční v Oktagonu ještě letos, na datum očekávaného fightu si ovšem musíme počkat. Už teď je ale jasné, že s tímto vyzyvatelem to nebude mít Kincl vůbec jednoduché.

Milan Rozšafný

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický